Skip to main content

Professional English (5 cr)

Code: KY00DS47-3235

General information


Enrollment
07.04.2025 - 21.04.2025
Registration for the implementation has begun.
Timing
01.09.2025 - 31.12.2025
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Yhteisten opintojen koulutusyksikkö
Campus
Kouvola Campus
Teaching languages
English
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Degree Programme in Advanced Food Technology
Teachers
Hanna Aronen
Course
KY00DS47

Realization has 22 reservations. Total duration of reservations is 50 h 0 min.

Time Topic Location
Tue 02.09.2025 time 09:00 - 11:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Wed 03.09.2025 time 14:00 - 16:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Tue 09.09.2025 time 09:00 - 11:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Wed 10.09.2025 time 14:00 - 16:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
251 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Wed 17.09.2025 time 14:00 - 16:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Fri 19.09.2025 time 10:00 - 12:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Wed 24.09.2025 time 12:00 - 14:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Thu 25.09.2025 time 14:15 - 16:15
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Tue 30.09.2025 time 09:00 - 11:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Wed 01.10.2025 time 12:00 - 14:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
142 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Mon 06.10.2025 time 14:30 - 16:30
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Mon 13.10.2025 time 12:00 - 14:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Wed 29.10.2025 time 12:30 - 14:30
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Wed 05.11.2025 time 12:00 - 14:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Thu 06.11.2025 time 14:00 - 16:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Thu 13.11.2025 time 11:30 - 15:30
(4 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Thu 20.11.2025 time 11:30 - 15:30
(4 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Wed 26.11.2025 time 09:30 - 11:30
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Thu 27.11.2025 time 10:30 - 14:30
(4 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Thu 04.12.2025 time 11:30 - 13:30
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Fri 05.12.2025 time 10:00 - 12:00
(2 h 0 min)
Professional English KY00DS47-3235
147 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Thu 11.12.2025 time 11:30 - 13:30
(2 h 0 min)
Tentti: Professional English KY00DS47-3235
140 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Changes to reservations may be possible.

Objective

You are able to actively use the basic professional vocabulary of your field.
You are able to look for information in English in professional sources and apply it in different study and work related communication situations.
You are able to communicate in English in various spoken and written situations in your professional field at the European level B2.

Content

What professional vocabulary is essential in your professional field?
How to look for information in professional sources in English and how to apply this information?
How to interact in spoken communication situations in English and how to draw up texts in English for professional purposes?
How to communicate in study-related situations and work communities in English?

Course material

Opiskelumateriaali koostuu opettajan ja opiskelijoiden kokoamasta materiaalista Learnissa sekä tunneilla jaettavasta materiaalista.

Study forms and methods

• Tämä Ammattienglannin lähitoteutus on suunnattu elintarviketekniikan opiskeljoille. Opetus toteutetaan kokonaan lähiopetuksena Kouvolan kampuksella lukujärjestyksen mukaan. Etäosallistuminen ei ole mahdollista. Opintojakson suorittaminen hyväksytysti edellyttää, että opiskelija osallistuu vähintään 50%:iin lähiopetuskerroista.
• Opiskelu rytmittyy työjärjestyksen mukaisten ryhmätapaamisten ja itsenäisten sekä ryhmätehtävien mukaan. Opintojakso koostuu viikottaisista lähiopetuskerroista ja tunneilla sekä itseopiskeluna tehtävistä yksilö- ja pienryhmätehtävistä.
• Opettajan ohjausta on saatavilla lähituntien yhteydessä ja tarvittaessa sähköpostitse tai Teamsissä.
• Arvioitavat tehtävät tehdään pääosin yksilötyönä, osa ryhmätyönä.
• Opintojaksolla hyödynnetään erilaisia palautteenantotapoja, esim. automaattinen palaute ja kirjallinen sekä suullinen palaute. Lisäksi voidaan hyödyntää myös vertaispalautteenantoa.
• Jos opiskelijalla on aikaisemmin hankittua osaamista Ammattienglannissa, hän voi hakea osaamisen tunnustamista ja näin ollen korvata Ammattienglannin aikaisemmin hankitulla osaamisellaan. Ohjeet ja periaatteet on saatavilla Lux-intranetissä osoitteessa: https://ksamk.sharepoint.com/sites/Opiskelu/SitePages/Osaaminen-tunnistaminen-kieliopinnoissa.aspx

RDI and work-related cooperation

Opintojaksolla opiskellaan englannin kieltä ja viestintää työelämätilanteita varten.

Timing of exams and assignments

Opintojaksolla suoritetaan oppimistehtäviä, joista osa on arvioitavia. Tehtävät ajoittuvat koko opintojakson keston ajalle, eli opintojaksolla hyödynnetään jatkuvaa arviointia. Näiden tehtävien ja suoritusten painoarvo on 50% opintojakson kokonaisarvioinnista. Tarkemmat aikataulut annetaan opiskelijoille ensimmäisellä lähiopetuskerralla.

Opintojakson loppupuolella pidetään arvioitava suullinen esitys, joka muodostaa 20% opintojakson kokonaisarvioinnista. Suullinen esitys pidetään kampuksella lähiopetuskerran yhteydessä, tai muulla erikseen opettajan kanssa sovitulla tavalla.

Opintojakson viimeisellä lähiopetuskerralla tehdään tentti kampuksella. Tentti muodostaa 30% opintojakson kokonaisarvioinnista.

Kurssi päättyy toteutuksen tiedoissa ilmoitettuna aikana, johon mennessä opiskelija on palauttanut suoritukseen vaadittavat harjoitustehtävät, suorittanut tentit ja suullisen esitykset, ja täyttänyt muut hyväksytyn suorituksen vaatimukset.

Student workload

Opintojakson laajuus on 5 op, joka vastaa laskennallisesti 135 tuntia opiskelijan työtä (1 op vastaa noin 27 tuntia opiskelijan työtä). Työmäärä kuitenkin riippuu opiskelutaidoista ja aiemmasta osaamisesta.

Course part description

Opintojakso koostuu viikkokohtaisista teemoista, jotka esitellään opiskelijoille ensimmäisellä lähiopetuskerralla. Osaan teemoista liittyy arvioitavia suorituksia, joiden painotus kurssin kokonaisarvioinnissa on 50%.

Lisäksi opintojaksoon sisältyy kampuksella pidettävä suullinen esitys (20%) ja kirjallinen tentti (30%), joiden tarkemmat aikataulut annetaan opintojakson alussa.

Further information

Opintojakso keskittyy työelämän, sekä alakohtaisemmin insinöörien ja elintarviketekniikan, sanastoon ja viestintätilanteisiin. Ryhmätapaamisissa pääpaino on suullisessa kommunikoinnissa ja sanastovaraston laajentamisessa, verkkotehtävät kehittävät työelämässä tarvittavia kirjallisia viestintätaitoja.

Tämä Ammattienglannin lähitoteutus edellyttää säännöllistä osallistumista opetukseen, eli opintojaksoa ei voi suorittaa itsenäisesti opiskellen. Opiskelijan on osallistuttava vähintään 50%:iin lähiopetuskerroista.

Evaluation scale

1-5

Assessment criteria, satisfactory (1)

Ability to communicate in English orally and in writing in various situations in the professional field mainly at the European (CEFR) level B1.

Assessment criteria, good (3)

Ability to communicate in English orally and in writing in various situations in the professional field mainly at the European (CEFR) level B2.

Assessment criteria, excellent (5)

Ability to communicate in English orally and in writing in various situations in the professional field mainly at the European (CEFR) level C1.

Assessment methods and criteria

Arviointi tehdään suhteessa opintojakson osaamistavoitteisiin ja arviointikriteereihin. Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää, että opiskelija osallistuu lähiopetukseen riittävän aktiivisesti (vähintään 50% lähiopetuskerroista), tekee oppimistehtävät opintojaksototeutuksen puitteissa, sekä suorittaa arvioitavat osakokonaisuudet, suullisen esityksen sekä kirjallisen tentin hyväksytysti.

Opintojakson arviointiasteikko: 1–5.

Qualifications

If you have been instructed to participate in the Intensive course in English, you must complete it or independently acquire the equivalent knowledge and skills before you can participate in this course.

Go back to top of page