Professional English (5 cr)
Code: KY00DS47-3238
General information
- Enrollment
-
08.04.2024 - 21.04.2024
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
02.09.2024 - 31.12.2024
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 4 cr
- Virtual portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Yhteisten opintojen koulutusyksikkö
- Campus
- Kouvola Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Advanced Food Technology
- Teachers
- Hanna Aronen
- Groups
-
ELKV23SPKehittyvä elintarviketekniikka, full-time studies
- Course
- KY00DS47
Realization has 21 reservations. Total duration of reservations is 41 h 15 min.
Time | Topic | Location |
---|---|---|
Tue 03.09.2024 time 09:00 - 11:00 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 04.09.2024 time 12:00 - 14:00 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Thu 05.09.2024 time 10:30 - 12:30 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Tue 10.09.2024 time 09:00 - 11:00 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 17.09.2024 time 14:15 - 16:15 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 18.09.2024 time 14:15 - 16:15 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Mon 23.09.2024 time 10:00 - 12:00 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 24.09.2024 time 09:00 - 11:00 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 01.10.2024 time 09:00 - 11:00 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 02.10.2024 time 12:00 - 14:00 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 08.10.2024 time 09:00 - 11:00 (2 h 0 min) |
Välitentti: Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 09.10.2024 time 10:00 - 12:00 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Fri 11.10.2024 time 10:00 - 12:00 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
251
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 15.10.2024 time 12:30 - 14:30 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 16.10.2024 time 10:15 - 12:15 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Fri 18.10.2024 time 10:00 - 12:00 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 30.10.2024 time 10:45 - 12:45 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
142
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Mon 11.11.2024 time 10:00 - 11:45 (1 h 45 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 12.11.2024 time 12:15 - 14:15 (2 h 0 min) |
Professional English KY00DS47-3238 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 19.11.2024 time 12:00 - 13:30 (1 h 30 min) |
Suulliset esitykset: Professional English KY00DS47-3238 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 03.12.2024 time 12:00 - 14:00 (2 h 0 min) |
Tentti: Professional English KY00DS47-3238 |
309C
Teorialuokka (52+1), 3. kerros
|
Objective
You are able to actively use the basic professional vocabulary of your field.
You are able to look for information in English in professional sources and apply it in different study and work related communication situations.
You are able to communicate in English in various spoken and written situations in your professional field at the European level B2.
Content
What professional vocabulary is essential in your professional field?
How to look for information in professional sources in English and how to apply this information?
How to interact in spoken communication situations in English and how to draw up texts in English for professional purposes?
How to communicate in study-related situations and work communities in English?
Course material
Opettajan ja opiskelijoiden kokoama materiaali Learnissa sekä tunneilla jaettava materiaali.
Study forms and methods
Tämä on elintarviketekniikan alakohtainen Ammattienglannin toteutus.
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Työjärjestyksen mukainen opetus, verkkotehtävät.
Työhön integroitu oppimisväylä:
Ammattienglanti-opintojaksosta on olemassa myös pääosin verkossa järjestettävä toteutus.
Ammattienglantia voi opiskella pääosin verkossa kesäisin.
Aiemman osaaminen tunnistaminen ja tunnustaminen:
Jos sinulla on aiempia korkeakoulutason opintoja ammattienglannissa tai työssä hankittua ammatillista englannin osaamista ja haluat hyväksilukea näitä, katso lisätietoja Luxista: https://ksamk.sharepoint.com/sites/Opiskelu/SitePages/Osaaminen-tunnistaminen-kieliopinnoissa.aspx
RDI and work-related cooperation
Englantia työelämän viestintätilanteisiin.
Timing of exams and assignments
Opintojaksoon kuuluu osasuorituksina kirjallisia tenttejä Learnissä sekä lopputentti, joka tehdään kampuksella viimeisenä lähiopetuspäivänä.
Student workload
Opintojakson laajuus 5 op = 135 tuntia opiskelijatyötä, joka koostuu tunneista sekä itsenäisistä ja ryhmätehtävistä.
Further information
Opintojakso keskittyy insinöörien sekä elintarviketekniikan alakohtaiseen sanastoon ja viestintätilanteisiin. Ryhmätapaamisissa pääpaino on suullisessa kommunikoinnissa ja sanastovaraston laajentamisessa, verkkotehtävät kehittävät työelämässä tarvittavia kirjallisia viestintätaitoja.
Tämä Ammattienglannin lähitoteutus edellyttää säännöllistä osallistumista opetukseen, eli opintojaksoa ei voi suorittaa kokonaan itsenäisesti opiskellen.
Evaluation scale
1-5
Assessment criteria, satisfactory (1)
Ability to communicate in English orally and in writing in various situations in the professional field mainly at the European (CEFR) level B1.
Assessment criteria, good (3)
Ability to communicate in English orally and in writing in various situations in the professional field mainly at the European (CEFR) level B2.
Assessment criteria, excellent (5)
Ability to communicate in English orally and in writing in various situations in the professional field mainly at the European (CEFR) level C1.
Assessment methods and criteria
Itsenäiset tehtävät, tuntitehtävät, tentit, suullinen esitys, opiskelijan aktiivisuus ja tunneille osallistuminen
Qualifications
If you have been instructed to participate in the Intensive course in English, you must complete it or independently acquire the equivalent knowledge and skills before you can participate in this course.