Skip to main content

Event services (5 cr)

Code: MR00DU42-3012

General information


Enrollment
08.04.2024 - 21.04.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
02.09.2024 - 27.10.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Marjut Kasper
Sirpa Sahinjoki
Teacher in charge
Sirpa Sahinjoki
Groups
MRMI24KV
Tourism and Service Business, online studies
Course
MR00DU42

Realization has 4 reservations. Total duration of reservations is 4 h 0 min.

Time Topic Location
Mon 02.09.2024 time 16:30 - 17:30
(1 h 0 min)
Tapahtuma- ja ohjelmapalvelut MR00DU42-3012: Aloitusinfo
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Mon 16.09.2024 time 16:30 - 17:30
(1 h 0 min)
Tapahtuma- ja ohjelmapalvelut MR00DU42-3012
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Mon 30.09.2024 time 16:30 - 17:30
(1 h 0 min)
Tapahtuma- ja ohjelmapalvelut MR00DU42-3012
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Mon 07.10.2024 time 16:30 - 17:30
(1 h 0 min)
Tapahtuma- ja ohjelmapalvelut MR00DU42-3012
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Changes to reservations may be possible.

Objective

You can use terms related to event services and you can describe the basic processes and systems related to quality management.
You can describe the most important legal, ethical and risk management factors.
You know the meaning of sustainability in hospitality services.
You know how to operate in event productions.

Content

What are the key terms and processes in event productions?
What are the most important legal, ethical and risk management factors to take into accout when planning events?
What are the most important quality and responsibility related factors in event productions?
The course involves a practical project with a case company or organization.

Course material

Opettajien materiaali Learnissä.

Huhtaniska, T. 2019. Faktaa ja fiilistä tapahtumatuottajalle. E-kirja. Edita

Study forms and methods

Itsenäisesti verkossa suoritettava opintojakso, johon kuuluu erilaisia oppimistehtäviä sekä muun muassa Restonomikoulutuksen 25v juhla 17.10.2024 toteutus Mikkelissä.
Opintojakso toteutetaan viikoilla 36-43.

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Hahmotat ja ymmärrät tapahtumatuotannossa ja ohjelmapalveluissa käytettävän ammattisanaston ja termistön. Osaat jäsentää tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen tuottamisessa tarvittavat ilmoitus-, lupa-, sopimus- sekä turvallisuusasiat. Osaat toimia vastuullisena suunnittelijana ja toimeenpanijana tuotantotiimissä ja ymmärrät aikataulutusten ja logististen ratkaisujen merkityksen.
Osaat valmistautua sopimusneuvotteluihin ja tunnet alan tärkeimmät lainsäädäntöön liittyvät asiat.
Tunnet alan tekniset vaatimukset ja osaat käyttää eri ammattialojen erikoisosaajia tarvittaessa.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä ja
Työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä:
Opettajan kanssa sovittava aikataulu ja mahdollisten raporttien ja tehtävien määrä.

Itsenäistä suoritusta varten tehtävä saatavana opettajalta viikosta 36 alkaen.

RDI and work-related cooperation

Työelämä yhteistyö/projektit ilmoitetaan opintojakson alussa.

Timing of exams and assignments

Aikataulut ilmoitetaan Learnissa opintojakson alussa.

International cooperation

Kansainväliset esimerkit tapahtumatuotannoista.

Student workload

135h

Course part description

Opintojakson osat jakautuvat tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen termistöstä, suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämistä koostuviin osioihin.

Further information

Lisätiedot opintojakson aikana Learn-alustan kautta.

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

Suoritetut itsenäiset- ja ryhmätehtävät.

Tarkempi arviointi esitellään opintojakson alussa.

Go back to top of page