Event services (5 cr)
Code: MR00DU42-3012
General information
- Enrollment
-
08.04.2024 - 21.04.2024
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
02.09.2024 - 27.10.2024
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- RDI portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
- Campus
- Ecampus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Marjut Kasper
- Sirpa Sahinjoki
- Teacher in charge
- Sirpa Sahinjoki
- Groups
-
MRMI24KVTourism and Service Business, online studies
- Course
- MR00DU42
Realization has 4 reservations. Total duration of reservations is 4 h 0 min.
Time | Topic | Location |
---|---|---|
Mon 02.09.2024 time 16:30 - 17:30 (1 h 0 min) |
Tapahtuma- ja ohjelmapalvelut MR00DU42-3012: Aloitusinfo |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Mon 16.09.2024 time 16:30 - 17:30 (1 h 0 min) |
Tapahtuma- ja ohjelmapalvelut MR00DU42-3012 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Mon 30.09.2024 time 16:30 - 17:30 (1 h 0 min) |
Tapahtuma- ja ohjelmapalvelut MR00DU42-3012 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Mon 07.10.2024 time 16:30 - 17:30 (1 h 0 min) |
Tapahtuma- ja ohjelmapalvelut MR00DU42-3012 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Objective
You can use terms related to event services and you can describe the basic processes and systems related to quality management.
You can describe the most important legal, ethical and risk management factors.
You know the meaning of sustainability in hospitality services.
You know how to operate in event productions.
Content
What are the key terms and processes in event productions?
What are the most important legal, ethical and risk management factors to take into accout when planning events?
What are the most important quality and responsibility related factors in event productions?
The course involves a practical project with a case company or organization.
Course material
Opettajien materiaali Learnissä.
Huhtaniska, T. 2019. Faktaa ja fiilistä tapahtumatuottajalle. E-kirja. Edita
Study forms and methods
Itsenäisesti verkossa suoritettava opintojakso, johon kuuluu erilaisia oppimistehtäviä sekä muun muassa Restonomikoulutuksen 25v juhla 17.10.2024 toteutus Mikkelissä.
Opintojakso toteutetaan viikoilla 36-43.
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Hahmotat ja ymmärrät tapahtumatuotannossa ja ohjelmapalveluissa käytettävän ammattisanaston ja termistön. Osaat jäsentää tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen tuottamisessa tarvittavat ilmoitus-, lupa-, sopimus- sekä turvallisuusasiat. Osaat toimia vastuullisena suunnittelijana ja toimeenpanijana tuotantotiimissä ja ymmärrät aikataulutusten ja logististen ratkaisujen merkityksen.
Osaat valmistautua sopimusneuvotteluihin ja tunnet alan tärkeimmät lainsäädäntöön liittyvät asiat.
Tunnet alan tekniset vaatimukset ja osaat käyttää eri ammattialojen erikoisosaajia tarvittaessa.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä ja
Työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä:
Opettajan kanssa sovittava aikataulu ja mahdollisten raporttien ja tehtävien määrä.
Itsenäistä suoritusta varten tehtävä saatavana opettajalta viikosta 36 alkaen.
RDI and work-related cooperation
Työelämä yhteistyö/projektit ilmoitetaan opintojakson alussa.
Timing of exams and assignments
Aikataulut ilmoitetaan Learnissa opintojakson alussa.
International cooperation
Kansainväliset esimerkit tapahtumatuotannoista.
Student workload
135h
Course part description
Opintojakson osat jakautuvat tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen termistöstä, suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämistä koostuviin osioihin.
Further information
Lisätiedot opintojakson aikana Learn-alustan kautta.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Suoritetut itsenäiset- ja ryhmätehtävät.
Tarkempi arviointi esitellään opintojakson alussa.