Future challenges in hospitality services (5op)
Toteutuksen tunnus: MR00CV64-3009
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 14.08.2024 - 08.09.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 14.10.2024 - 20.12.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 1 op
- Virtuaaliosuus
- 4 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
- Toimipiste
- Mikkelin kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (ylempi amk)
- Opettajat
- Riitta Tuikkanen
- Sini Laukkanen
- Vastuuopettaja
- Riitta Tuikkanen
- Ryhmät
-
MRMI24SYMatkailu- ja palveluliiketoiminta, ylempi amk
- Opintojakso
- MR00CV64
Toteutuksella on 3 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 23 t 0 min.
| Aika | Aihe | Tila |
|---|---|---|
|
To 07.11.2024 klo 08:00 - 16:00 (8 t 0 min) |
Future challenges in hospitality services MR00CV64-3009 |
Huomisen ruokapöytä -seminaari; MIKPOLI
|
|
Pe 08.11.2024 klo 08:00 - 16:00 (8 t 0 min) |
Future challenges in hospitality services MR00CV64-3009 |
C201
Teorialuokka
|
|
To 28.11.2024 klo 09:00 - 16:00 (7 t 0 min) |
Future challenges in hospitality services MR00CV64-3009 |
C213
Teorialuokka
|
Arviointi
Opiskelija
a) osaa arvioida ja hyödyntää kriittisesti monialaista ennakointitietoa matkailu- ja ravitsemisalan kuluttajakäyttäytymisen ja toimintaympäristön muutoksista.
b) osaa ratkaista luovasti vaativia ongelmia hyödyntäen ennakointia ja innovaatio-osaamista.
e) osaa arvioida ja perustella ennakoinnin ja innovaatioiden merkitystä matkailu- ja ravitsemisalan johtamisessa ja kehittämisessä sekä strategisessa päätöksenteossa.
f) kykenee oman erityisosaamisalueensa vaativaan kansainväliseen viestintään ja vuorovaikutukseen erilaisissa toimijayhteisöissä.