Kansainvälinen liiketoiminta (5 op)
Toteutuksen tunnus: LT00DW02-3032
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
08.04.2024 - 21.04.2024
Ajoitus
02.09.2024 - 17.12.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketalouden koulutusyksikkö
Toimipiste
Kouvolan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 50
Koulutus
- Liiketalouden koulutus
Opettaja
- Harri Tuomola
Vastuuopettaja
Mervi Koskelainen
Ryhmät
-
LTKV23SP2Liiketalous, päivätoteutus (taloushallinto)
-
LTKV23SP1Liiketalous, päivätoteutus (julkishallinto ja juridiikka)
- 04.09.2024 08:15 - 11:00, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 10.09.2024 10:00 - 13:45, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 17.09.2024 10:00 - 13:45, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 26.09.2024 12:00 - 14:30, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 02.10.2024 12:45 - 15:30, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 09.10.2024 12:30 - 15:15, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 16.10.2024 12:00 - 14:45, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 06.11.2024 13:15 - 16:00, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 13.11.2024 13:00 - 15:45, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 20.11.2024 12:30 - 15:15, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 27.11.2024 13:00 - 15:45, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 03.12.2024 08:15 - 11:15, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
- 10.12.2024 08:15 - 10:45, Kansainvälinen liiketoiminta LT00DW02-3032
Tavoitteet
Osaat jäsentää kansainvälistä toimintaympäristöä. Osaat tunnistaa yrityksen kansainvälistymisen mahdollisuudet ja edellytykset sekä arvioida markkina-alueita. Osoitat perehtyneisyyttä kansainvälistymisstrategioihin. Osaat vertailla ja valita yritykselle sopivan operaatiomuodon.
Sisältö
Mitkä ovat keskeisiä kansainvälisen toimintaympäristön piirteitä? Miten markkina-alue vaikuttaa kansainvälistymisstrategian valintaan? Mitkä tekijät vaikuttavat operaatiomuodon valintaan? Mitkä ovat ulkomaankaupan käytännön toimenpiteet? Millaisia ovat venäläiset toimintatavat ja toimintakulttuuri alallasi?
Arviointiasteikko
1-5