Data ja sen hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla (5op)
Toteutuksen tunnus: MR00DU65-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 07.04.2025 - 21.04.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.09.2025 - 19.12.2025
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
- Toimipiste
- E-kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
- Opettajat
- Laura Pulkkinen
- Sini Laukkanen
- Vastuuopettaja
- Sini Laukkanen
- Ryhmät
-
MRMI23KVMatkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
-
MRKT23SVMatkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
- Opintojakso
- MR00DU65
Toteutuksella on 8 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 8 t 30 min.
Aika | Aihe | Tila |
---|---|---|
Ma 01.09.2025 klo 17:00 - 18:00 (1 t 0 min) |
Data ja sen hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU65-3006 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Ti 09.09.2025 klo 17:00 - 18:30 (1 t 30 min) |
Data ja sen hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU65-3006 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Ke 17.09.2025 klo 16:30 - 18:00 (1 t 30 min) |
Data ja sen hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU65-3006 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Ke 24.09.2025 klo 16:30 - 18:00 (1 t 30 min) |
Data ja sen hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU65-3006 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Ke 15.10.2025 klo 17:00 - 18:00 (1 t 0 min) |
Data ja sen hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU65-3006 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
To 16.10.2025 klo 16:30 - 17:30 (1 t 0 min) |
Data ja sen hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU65-3006 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Ma 10.11.2025 klo 17:00 - 17:30 (0 t 30 min) |
Data ja sen hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU65-3006 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Ke 26.11.2025 klo 16:30 - 17:00 (0 t 30 min) |
Data ja sen hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU65-3006 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.
Arviointi
Opiskelija osaa
käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa.
arvioida käyttämiään tietolähteitä kriittisesti.
työskennellä tiimin jäsenenä asiantuntijatehtävissä työelämässä sekä huomata ja kuvata ammattialan ongelmia.
arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa.
valita tarkoituksenmukaiset mallit, menetelmät, ohjelmistot ja tekniikat ja perustella valinnan.
edistää tiimin tavoitteellista toimintaa.
soveltaa kriittisesti oman alan eettisiä periaatteita eri tilanteissa.