Siirry suoraan sisältöön

Digiviestintä matkailu- ja ravitsemisalan menestystekijänä (5op)

Toteutuksen tunnus: MR00DU66-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
07.04.2025 - 21.04.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.09.2025 - 19.12.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
3 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
E-kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettajat
Hanna Ukkola
Vastuuopettaja
Hanna Ukkola
Ryhmät
MRMI23KV
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
MRKT23SV
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
Opintojakso
MR00DU66

Toteutuksella on 8 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 7 t 45 min.

Aika Aihe Tila
To 04.09.2025 klo 18:15 - 19:00
(0 t 45 min)
Digiviestintä matkailu- ja ravitsemisalan menestystekijänä MR00DU66-3005
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ma 22.09.2025 klo 16:30 - 17:30
(1 t 0 min)
Digiviestintä matkailu- ja ravitsemisalan menestystekijänä MR00DU66-3005
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ma 29.09.2025 klo 16:30 - 17:30
(1 t 0 min)
Digiviestintä matkailu- ja ravitsemisalan menestystekijänä MR00DU66-3005
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ma 06.10.2025 klo 17:00 - 18:00
(1 t 0 min)
Digiviestintä matkailu- ja ravitsemisalan menestystekijänä MR00DU66-3005
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ma 13.10.2025 klo 17:30 - 18:30
(1 t 0 min)
Digiviestintä matkailu- ja ravitsemisalan menestystekijänä MR00DU66-3005
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ma 03.11.2025 klo 17:00 - 18:00
(1 t 0 min)
Digiviestintä matkailu- ja ravitsemisalan menestystekijänä MR00DU66-3005
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ke 12.11.2025 klo 17:00 - 18:00
(1 t 0 min)
Digiviestintä matkailu- ja ravitsemisalan menestystekijänä MR00DU66-3005
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ma 17.11.2025 klo 17:00 - 18:00
(1 t 0 min)
Digiviestintä matkailu- ja ravitsemisalan menestystekijänä MR00DU66-3005
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Arviointi

Opiskelija osaa
käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa.
arvioida käyttämiään tietolähteitä kriittisesti.
työskennellä tiimin jäsenenä asiantuntijatehtävissä työelämässä sekä huomata ja kuvata ammattialan ongelmia.
arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa.
valita tarkoituksenmukaiset mallit, menetelmät, ohjelmistot ja tekniikat ja perustella valinnan.
edistää tiimin tavoitteellista toimintaa.
soveltaa kriittisesti oman alan eettisiä periaatteita eri tilanteissa.

Siirry alkuun