Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla (5op)
Toteutuksen tunnus: MR00DU59-3011
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 07.04.2025 - 21.04.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.09.2025 - 26.10.2025
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
- Toimipiste
- E-kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
- Opettajat
- Sini Laukkanen
- Vastuuopettaja
- Sini Laukkanen
- Ryhmät
-
MRMI24KVMatkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
- Opintojakso
- MR00DU59
Toteutuksella on 4 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 4 t 0 min.
| Aika | Aihe | Tila |
|---|---|---|
|
Ti 02.09.2025 klo 18:15 - 19:15 (1 t 0 min) |
Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU59-3011 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Ti 16.09.2025 klo 17:00 - 18:00 (1 t 0 min) |
Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU59-3011 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Ti 30.09.2025 klo 17:00 - 18:00 (1 t 0 min) |
Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU59-3011 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Ti 14.10.2025 klo 17:00 - 18:00 (1 t 0 min) |
Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU59-3011 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.
Arviointi
Opiskelija osaa
käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä.
etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä.
hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia.
toimia asiakkaiden, käyttäjien, kohderyhmien kanssa.
käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita.
toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti.
perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.