Siirry suoraan sisältöön

Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla (5op)

Toteutuksen tunnus: MR00DU59-3011

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
07.04.2025 - 21.04.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.09.2025 - 26.10.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
3 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
E-kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettajat
Sini Laukkanen
Vastuuopettaja
Sini Laukkanen
Ryhmät
MRMI24KV
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
Opintojakso
MR00DU59

Toteutuksella on 4 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 4 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ti 02.09.2025 klo 18:15 - 19:15
(1 t 0 min)
Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU59-3011
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ti 16.09.2025 klo 17:00 - 18:00
(1 t 0 min)
Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU59-3011
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ti 30.09.2025 klo 17:00 - 18:00
(1 t 0 min)
Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU59-3011
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ti 14.10.2025 klo 17:00 - 18:00
(1 t 0 min)
Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU59-3011
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Arviointi

Opiskelija osaa

käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä.
etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä.
hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia.
toimia asiakkaiden, käyttäjien, kohderyhmien kanssa.
käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita.
toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti.
perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.

Siirry alkuun