Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen (5op)
Toteutuksen tunnus: MR00DU62-3010
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 07.04.2025 - 21.04.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 27.10.2025 - 19.12.2025
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
- Toimipiste
- E-kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 60
- Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
- Opettajat
- Tuija Silfer-Karppanen
- Laura Pulkkinen
- Vastuuopettaja
- Tuija Silfer-Karppanen
- Ryhmät
-
MRMI24KVMatkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
- Opintojakso
- MR00DU62
Toteutuksella on 4 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 4 t 30 min.
| Aika | Aihe | Tila |
|---|---|---|
|
Ma 27.10.2025 klo 16:30 - 17:30 (1 t 0 min) |
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3010 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Ti 11.11.2025 klo 16:30 - 18:00 (1 t 30 min) |
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3010 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Ti 25.11.2025 klo 17:00 - 18:30 (1 t 30 min) |
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3010 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Ma 01.12.2025 klo 18:00 - 18:30 (0 t 30 min) |
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3010 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.
Arviointi
Opiskelija osaa
käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä.
hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia.
toimia asiakkaiden, käyttäjien, kohderyhmien kanssa.
käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita.
toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti.
perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.