Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen (5op)

Toteutuksen tunnus: MR00DU62-3010

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
07.04.2025 - 21.04.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
27.10.2025 - 19.12.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
E-kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 60
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettajat
Tuija Silfer-Karppanen
Laura Pulkkinen
Vastuuopettaja
Tuija Silfer-Karppanen
Ryhmät
MRMI24KV
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
Opintojakso
MR00DU62

Toteutuksella on 4 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 4 t 30 min.

Aika Aihe Tila
Ma 27.10.2025 klo 16:30 - 17:30
(1 t 0 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3010
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ti 11.11.2025 klo 16:30 - 18:00
(1 t 30 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3010
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ti 25.11.2025 klo 17:00 - 18:30
(1 t 30 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3010
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ma 01.12.2025 klo 18:00 - 18:30
(0 t 30 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3010
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Arviointi

Opiskelija osaa
käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä.
hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia.
toimia asiakkaiden, käyttäjien, kohderyhmien kanssa.
käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita.
toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti.
perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.

Siirry alkuun