Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto  (5op)

Toteutuksen tunnus: MR00DU63-3010

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
07.04.2025 - 21.04.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
27.10.2025 - 19.12.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
E-kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 60
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettajat
Tuija Silfer-Karppanen
Vastuuopettaja
Tuija Silfer-Karppanen
Ryhmät
MRMI24KV
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
Opintojakso
MR00DU63

Toteutuksella on 4 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 5 t 0 min.

Aika Aihe Tila
To 30.10.2025 klo 17:00 - 18:00
(1 t 0 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto  MR00DU63-3010
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
To 06.11.2025 klo 16:30 - 18:00
(1 t 30 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto  MR00DU63-3010
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ma 17.11.2025 klo 16:30 - 18:00
(1 t 30 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto  MR00DU63-3010
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ti 02.12.2025 klo 17:00 - 18:00
(1 t 0 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto  MR00DU63-3010
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Arviointi

Opiskelija osaa
käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä.
hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia.
käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita.
toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti.
perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.

Siirry alkuun