Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto (5op)
Toteutuksen tunnus: MR00DU63-3010
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 07.04.2025 - 21.04.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 27.10.2025 - 19.12.2025
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
- Toimipiste
- E-kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 60
- Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
- Opettajat
- Tuija Silfer-Karppanen
- Vastuuopettaja
- Tuija Silfer-Karppanen
- Ryhmät
-
MRMI24KVMatkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
- Opintojakso
- MR00DU63
Toteutuksella on 4 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 5 t 0 min.
| Aika | Aihe | Tila |
|---|---|---|
|
To 30.10.2025 klo 17:00 - 18:00 (1 t 0 min) |
Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto MR00DU63-3010 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
To 06.11.2025 klo 16:30 - 18:00 (1 t 30 min) |
Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto MR00DU63-3010 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Ma 17.11.2025 klo 16:30 - 18:00 (1 t 30 min) |
Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto MR00DU63-3010 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Ti 02.12.2025 klo 17:00 - 18:00 (1 t 0 min) |
Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto MR00DU63-3010 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.
Arviointi
Opiskelija osaa
käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä.
hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia.
käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita.
toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti.
perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.