Siirry suoraan sisältöön

Syventävä harjoittelu (15 op)

Toteutuksen tunnus: RE00ED02-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.03.2025 - 28.03.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.05.2025 - 31.08.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
15 op
Lähiosuus
15 op
TKI-osuus
15 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Kulttuurin koulutusyksikkö
Toimipiste
Kouvolan kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 20
Koulutus
Restauroinnin koulutus
Opettajat
Jari-Pekka Muotio
Vastuuopettaja
Jari-Pekka Muotio
Ryhmät
REKV22SP
Restaurointi, päivätoteutus
Opintojakso
RE00ED02
Toteutukselle RE00ED02-3003 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Perehdyt oman alasi keskeisiin käytännön työtehtäviin.

Sovellat teoriassa ja käytännössä opittuja tietoja ja taitoja työelämässä.

Kehität valmiuksiasi itsenäiseen työskentelyyn ja työtehtävien kehittämiseen.

Osaat toimia oman ammattialasi mukaisissa työtehtävissä.

Sisältö

Etsit erikoistumiseesi/suuntautumispolkuusi soveltuvan harjoittelupaikan.

Teet harjoittelun aikana erikoistumisalasi/suuntautumispolkusi mukaisia työtehtäviä.

Raportoit harjoittelun annettujen ohjeiden mukaisesti.

Opiskelumuodot ja -menetelmät

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Lukujärjestyksen mukainen eteneminen. Viikko kohtaiset harjoitustehtävät

Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Työhön integroitu oppimisväylä on mahdollinen, jos työtehtävissäsi voit kehittää opintojakson tavoitteissa ja sisällöissä mainittua osaamista. Ota opintojakson opettajaan yhteyttä hyvissä ajoin ennen opintojakson alkua sen määrittämiseksi.

Työhön integroitu oppimisväylä:

TKI ja työelämäyhteistyö

Työelämänkohde minkä opiskelija hankkii itse

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Hyväksyntä Peppiin harjoittelun päätyttyä

Esitietovaatimukset

Syventävän harjoittelun voit aloittaa, kun olet suorittanut lähes kaikki ydinosaamisen opinnot ja vähintään 15 opintopistettä sellaisia täydentäviä opintoja, jotka antavat valmiudet harjoittelussa menestymiseen ja osaamisesi kehittämiseen.

Siirry alkuun