Siirry suoraan sisältöön

Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto (5op)

Toteutuksen tunnus: EL00EV64-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
10.11.2025 - 21.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.01.2026 - 30.04.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Metsätalouden ja elintarvike- ja ympäristöteknologian koulutusyksikkö
Toimipiste
Kouvolan kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 50
Koulutus
Kehittyvän elintarviketekniikan koulutus
Opettajat
Taru Nuorkivi
Ryhmät
ELKV24SP
Kehittyvä elintarviketekniikka, päivätoteutus
Opintojakso
EL00EV64

Toteutuksella on 16 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 40 t 30 min.

Aika Aihe Tila
Ti 13.01.2026 klo 12:30 - 15:00
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
148 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Ti 20.01.2026 klo 12:30 - 15:00
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
148 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Ti 27.01.2026 klo 12:30 - 15:00
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
147 Byod-/teorialuokka (27+1), päärakennus
Ke 04.02.2026 klo 12:00 - 14:30
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
147 Byod-/teorialuokka (27+1), päärakennus
Ti 10.02.2026 klo 12:30 - 15:00
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
148 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Ke 04.03.2026 klo 12:00 - 14:30
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
147 Byod-/teorialuokka (27+1), päärakennus
To 05.03.2026 klo 13:00 - 15:30
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
243 DataLAB/Byod-luokka (24+1), päärakennus
Ke 11.03.2026 klo 12:00 - 14:30
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
147 Byod-/teorialuokka (27+1), päärakennus
Ke 18.03.2026 klo 12:00 - 14:30
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
147 Byod-/teorialuokka (27+1), päärakennus
Ti 24.03.2026 klo 12:30 - 15:00
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
243 DataLAB/Byod-luokka (24+1), päärakennus
Ke 01.04.2026 klo 09:00 - 11:30
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
243 DataLAB/Byod-luokka (24+1), päärakennus
Ti 07.04.2026 klo 12:30 - 15:00
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
148 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
Ti 14.04.2026 klo 08:30 - 11:00
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
243 DataLAB/Byod-luokka (24+1), päärakennus
Ti 21.04.2026 klo 12:30 - 15:00
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
148 Byod-/teorialuokka (26+1), päärakennus
To 23.04.2026 klo 09:30 - 12:00
(2 t 30 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
147 Byod-/teorialuokka (27+1), päärakennus
Ti 28.04.2026 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto EL00EV64-3002
140 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Opiskelumateriaali

Opettajan Learn alustalla ilmoittama ja jakama materiaali

Opiskelumuodot ja -menetelmät

Ilmoittautuessasi tälle opintojakson toteutukselle osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen.

TKI ja työelämäyhteistyö

Mahdollisuuksien mukaan vierailija ja muuta työelämäyhteistyötä

Tenttien ja tehtävien ajoittuminen

Oppimistehtävien palautusajat ja tentin määräaika ilmoitetaan opintojakson alussa.

Opiskelijan työmäärä

5 op tarkoittaa 135h opiskelijan työtä

Toteutuksen osien kuvaus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää, mitä laatu ja laatujohtaminen tarkoittavat elintarvikealalla. Opiskelija tunnistaa jatkuvan kehittämisen merkityksen sekä keskeiset laatujärjestelmät. Opiskelija ymmärtää näytteenoton ja laadunvarmistuksen perusteet sekä osaa soveltaa laadunhallinnan työkaluja.
Opintojaksolla on teorialuentoja sekä työpajoja.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Opintojakson arviointi perustuu opintojaksolla annettaviin oppimistehtäviin ja tenttiin. Tarkemmat arviointikriteerit kerrotaan tehtävänannon yhteydessä.

Siirry alkuun