Skip to main content

Hospitality business environment (5 cr)

Code: AV00DG29-3001

General information


Enrollment
06.04.2018 - 16.04.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
20.08.2018 - 31.12.2018
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Vanha_Open UAS and Continuing Education (vanhettu)
Campus
Savonlinna Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Open University of Applied Sciences
Teachers
Sirpa Sahinjoki
Päivi Hostikka
Teacher in charge
Päivi Hostikka
Course
AV00DG29
No reservations found for realization AV00DG29-3001!

Objective

You can describe hospitality as a concept, field of business and as professions. You can describe what skills and competence you need in this business field. You can describe how this business produces experiential customer services. You can use field-specific statistics and publications to find information about and describe the present status and the future prospects of your field. You can work as a goal-oriented individual and team member in all kinds of organizations in your field. You can develop and improve on entrepreneurship with your own doing You know different sectors of business and the meaning of entrepreneurship in the society You know how to network with different kind of agents, professionals and companies You recognize your own sector of business in the Russian society and in Russian businesses

Content

What is meant by tourism and hospitality as concepts? What professions and fields are included in this field of business? What kind of skills and competence do you need in this field and in the various business environments?

Study forms and methods

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Opintojakso toteutetaan verkkokurssina ja siihen sisältyy 3h lähiopetusta 4.9.2018
Lähiopetustunneilla käydään läpi verkkokurssin sisältö ja siihen kuuluvat oppimistehtävät.
Opintojakson teemat:
Matkailu- ja ravitsemisalan historia
Matkailun organisoituminen
Kulkuvälineet
Käyntikohteet
Matka-ja matkanjärjestäjä toiminta
Ruoka ja ravitsemispalvelut
Matkailu- ja ravitsemisalan toimijat ja alan koulutus
Kaupan ala restonomin työkenttänä
Puhdistuspalveluala

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

Opiskelija osaa a. käyttää johdonmukaisesti toimialaa kuvaavia käsitteitä b. etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä c. hahmottaa alan tehtäväkokonaisuuksia d. toimia asiakkaiden, käyttäjien ja kohderyhmien kanssa. f. toimia ryhmän jäsenenä tavoitteellisesti

Qualifications

No prerequisites

Go back to top of page