Ruokatrendit ja tuotekehitys kasviperäisillä elintarvikkeillaLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: EL00ER95
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
Osaamistavoitteet
Osaat kerätä tietoa ajankohtaisista muutoksista ruoka-alalla ja pystyt yhdistämään eri lähteiden tietoja laajemmiksi kokonaisuuksiksi, ruokatrendeiksi.
Osaat tehdä perusasioita tuotekehityksessä yleisesti ja erityisesti kasviperäisillä raaka-aineilla.
Sisältö
Mitä ovat ruokatrendit ja miten niistä löytää tietoa?
Kuinka ruokatrendit vaikuttavat tuotekehitykseen?
Miten uusia tuotteita kehitetään?
Arviointi
Opiskelija
- osaa hakea tietoa muutoksista ruoka-alalla
- osaa yhdistellä eri lähteistä saamaansa tietoa suuremmaksi kokonaisuudeksi
- pystyy tekemään suunnitelmallista tuotekehitystä