Siirry suoraan sisältöön

Ruokatrendit ja tuotekehitys kasviperäisillä elintarvikkeillaLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: EL00ER95

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op

Osaamistavoitteet

Osaat kerätä tietoa ajankohtaisista muutoksista ruoka-alalla ja pystyt yhdistämään eri lähteiden tietoja laajemmiksi kokonaisuuksiksi, ruokatrendeiksi.
Osaat tehdä perusasioita tuotekehityksessä yleisesti ja erityisesti kasviperäisillä raaka-aineilla.

Sisältö

Mitä ovat ruokatrendit ja miten niistä löytää tietoa?
Kuinka ruokatrendit vaikuttavat tuotekehitykseen?
Miten uusia tuotteita kehitetään?

Arviointi

Opiskelija
- osaa hakea tietoa muutoksista ruoka-alalla
- osaa yhdistellä eri lähteistä saamaansa tietoa suuremmaksi kokonaisuudeksi
- pystyy tekemään suunnitelmallista tuotekehitystä

Siirry alkuun