Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi (2 op)

Toteutuksen tunnus: AV00DO25-3005

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
04.02.2020 - 18.02.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Vanha_Avoin AMK ja täydennyskoulutus (vanhettu)
Toimipiste
Mikkelin kampus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Avoin ammattikorkeakoulu
Opettajat
Päivi Lahikainen
Vastuuopettaja
Päivi Lahikainen
Opintojakso
AV00DO25
Toteutukselle AV00DO25-3005 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän keskeisen lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn periaatteet. Saat valmiuksia Ruokaviraston Hygieniaosaamistestin suorittamiseen.

Sisältö

Perehdyt Ruokaviraston määräyksessä hygieniaosaamisesta (1/2009) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän on hallittava. Saat valmiuksia Ruokaviraston hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset

Arviointi

Hyväksytysti suoritettu hygieniaosaamistesti.

Opiskelumateriaali

Ruokaviraston sähköinen aineisto, Moodleen koottu muu materiaali.

Lisätietoja opiskelijoille

Testin voi uusia kaksi kertaa.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hygieniaosaamistestin läpäisee 34 / 40 pisteellä.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Hyväksytysti suoritettu Ruokaviraston hygieniapassitesti.

Esitietovaatimukset

ei ole

Siirry alkuun