Elintarviketeknologia (5 op)
Toteutuksen tunnus: YT00AF70-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
15.08.2020 - 04.09.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
01.08.2020 - 18.12.2020
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Metsätalouden ja elintarvike- ja ympäristöteknologian koulutusyksikkö
- Toimipiste
- Mikkelin kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Ympäristöteknologian koulutus
- Opettajat
- Ulla Blomquist
- Vastuuopettaja
- Ulla Blomquist
- Ryhmät
-
YTMI18SMYmpäristöteknologia, monimuoto
- Opintojakso
- YT00AF70
Tavoitteet
Osaat yleisimpiä elintarvikkeiden valmistukseen liittyviä prosesseja.
Osaat hyödyntää omaa osaamistasi elintarviketoimijoiden ketjussa ja osaat tarkastella sitä yrittäjän näkökulmasta.
Sisältö
Miten erilaisia elintarvikkeita valmistetaan, millaisia koneita ja laitteita tarvitaan?
Miten tehdään elintarvikkeiden tuotekehitystä? Käytännön harjoituksia.
Miten erilaisia mikrobeja voidaan hyödyntää elintarvikkeiden valmistuksessa? Käytännön harjoituksia.
Millaista yrittäjyyttä elintarviketuotannon ympärille tarvitaan ja voi muodostua?
Arviointi
a) käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa
d) arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa
e) valita tarkoituksenmukaiset mallit, menetelmät, ohjelmistot ja tekniikat ja perustella valinnan
Opiskelumateriaali
Learnissa oleva ja opettajan antama muu materiaali.
Opiskelumuodot ja -menetelmät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Työjärjestyksen mukaiset tunnit
Työhön integroitu oppimisväylä:
Soveltuu nopeuttajille, ei edeltävyysehtoja
Arviointiasteikko
1-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Osaat
käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa
arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa
valita tarkoituksenmukaiset mallit, menetelmät, ohjelmistot ja tekniikat ja perustella valinnan