Event servicesLaajuus (5 cr)
Code: MR00DU42
Credits
5 op
Objective
You can use terms related to event services and you can describe the basic processes and systems related to quality management.
You can describe the most important legal, ethical and risk management factors.
You know the meaning of sustainability in hospitality services.
You know how to operate in event productions.
Content
What are the key terms and processes in event productions?
What are the most important legal, ethical and risk management factors to take into accout when planning events?
What are the most important quality and responsibility related factors in event productions?
The course involves a practical project with a case company or organization.
Enrollment
04.11.2024 - 17.11.2024
Timing
13.01.2025 - 09.03.2025
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
RDI portion
2 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 60
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Sirpa Sahinjoki
Teacher in charge
Sirpa Sahinjoki
Groups
-
MRKT24SVTourism and service business, online studies
Objective
You can use terms related to event services and you can describe the basic processes and systems related to quality management.
You can describe the most important legal, ethical and risk management factors.
You know the meaning of sustainability in hospitality services.
You know how to operate in event productions.
Content
What are the key terms and processes in event productions?
What are the most important legal, ethical and risk management factors to take into accout when planning events?
What are the most important quality and responsibility related factors in event productions?
The course involves a practical project with a case company or organization.
Opiskelumateriaali
Huhtaniska, T. 2019. Faktaa ja fiilistä tapahtumatuottajalle. E-kirja. Edita
Yksilölliset oppimisväylät
Opintojakso toteutetaan pääasiassa aikaan sitomattomana verkko-opetuksena, mutta se sisältää myös 2-3 kpl aikaan sidottuja etäopetuskertoja. Osallistuminen etäopetuskerroille on vapaaehtoista. Opintojaksoon liittyy kaikille vapaaehtoinen aloitustapaaminen, joka nauhoitetaan. Nauhoite tallenne tulee Learn alustalle. Opettajan ohjausta on saatavilla etäopetuskertojen yhteydessä ja sähköpostilla tarvittaessa.
Opiskelu tapahtuu Learn-ympäristössä. Pääsy opintojaksoalustalle aukeaa opintojakson alkamispäivänä. Etäopetuskerrat toteutetaan pääsääntöisesti klo 16.30 alkaen. Osallistuminen edellyttää nettiyhteyden lisäksi kuva- ja ääniyhteyttä.
Opintojaksolla on arvioitavia tehtäviä/ tentti ja ne tehdään itsenäisesti/ryhmänä/paritöinä. Tehtävät ovat ohjeineen opintojakson Learn-alustalla ja ne esitellään tarkemmin opintojakson alkaessa. Tehtävät on palautettava annetussa aikataulussa.
Opintojaksolla hyödynnetään erilaisia palautteenantotapoja. Niitä voivat olla esimerkiksi kirjallinen ja suullinen palaute.
Opintojaksolla perehdytään tapahtumatuotannossa ja ohjelmapalveluissa käytettävään ammattisanastoon ja termistöön, tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen tuottamisessa tarvittaviin lainsäädäntöön, ilmoitus-, lupa-, sopimus- sekä turvallisuusasioihin. Lisäksi käydään läpi vastuullisuuden, aikataulutusten, teknisten vaatimusten ja logististen ratkaisujen merkitystä alalla.
TKI ja työelämäyhteistyö
Opintojakson teemat kytkeytyvät toimialaan ja toimialan työpaikkoihin, joita hyödynnetään opintojaksolla tietolähteinä ja mahdollisina oppimis- ja työelämäprojektitehtävinä.
Työelämäprojektina: Ingenium yhteistyö KV-viikko Mikkelissä 10.-14.2.2025
Tentit ja muut määräajat
Opintojakso päättyy toteutuksen tiedoissa ilmoitettuna aikana, johon mennessä kaikki oppimistehtävät, tentit, sekä muut opintojakson suorittamiseen liittyvät tehtävät on oltava tehtyinä. Tarkemmat päivämäärät tehtävien palautuksiin esitellään opintojakson alkaessa.
Kansainvälinen yhteistyö
Ingenium yhteistyö KV-viikko Mikkelissä 10.-14.2.2025
Opiskelijan työmäärä
1 op vastaa noin 27 tuntia opiskelijan työtä. Työmäärä kuitenkin riippuu opiskelutaidoista ja aiemmasta osaamisesta.
5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on n. 135 t, josta n. 3 t on työjärjestyksen mukaisesti luentoja ja ryhmätyöskentelyä opettajan ohjauksessa sekä n. 132 t itsenäisesti työstettäviä oppimistehtäviä.
Toteutuksen osien kuvaus
Opintojakson teemat ovat: Tapahtumatuotanto ja taphtumateollisuus, lainsäädäntö ja sopimukset, turvallisuus ja tekniikka, tapahtumien suunnittelu, -toteutus ja -kehittäminen, ohjelmapalvelut ja niiden vastuullinen suunnittelu, toteuttaminen ja tuottaminen
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Arviointi tehdään suhteessa opintojakson osaamistavoitteisiin ja arviointikriteereihin. Opintojakson suoritukseen kuuluu kaikkien oppimistehtävien hyväksytty suoritus.
Tarkempi arviointi esitellään opintojakson alkaessa.
Enrollment
08.04.2024 - 21.04.2024
Timing
02.09.2024 - 27.10.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
RDI portion
2 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Marjut Kasper
- Sirpa Sahinjoki
Teacher in charge
Sirpa Sahinjoki
Groups
-
MRMI24KVTourism and Service Business, online studies
Objective
You can use terms related to event services and you can describe the basic processes and systems related to quality management.
You can describe the most important legal, ethical and risk management factors.
You know the meaning of sustainability in hospitality services.
You know how to operate in event productions.
Content
What are the key terms and processes in event productions?
What are the most important legal, ethical and risk management factors to take into accout when planning events?
What are the most important quality and responsibility related factors in event productions?
The course involves a practical project with a case company or organization.
Opiskelumateriaali
Opettajien materiaali Learnissä.
Huhtaniska, T. 2019. Faktaa ja fiilistä tapahtumatuottajalle. E-kirja. Edita
Yksilölliset oppimisväylät
Itsenäisesti verkossa suoritettava opintojakso, johon kuuluu erilaisia oppimistehtäviä sekä muun muassa Restonomikoulutuksen 25v juhla 17.10.2024 toteutus Mikkelissä.
Opintojakso toteutetaan viikoilla 36-43.
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Hahmotat ja ymmärrät tapahtumatuotannossa ja ohjelmapalveluissa käytettävän ammattisanaston ja termistön. Osaat jäsentää tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen tuottamisessa tarvittavat ilmoitus-, lupa-, sopimus- sekä turvallisuusasiat. Osaat toimia vastuullisena suunnittelijana ja toimeenpanijana tuotantotiimissä ja ymmärrät aikataulutusten ja logististen ratkaisujen merkityksen.
Osaat valmistautua sopimusneuvotteluihin ja tunnet alan tärkeimmät lainsäädäntöön liittyvät asiat.
Tunnet alan tekniset vaatimukset ja osaat käyttää eri ammattialojen erikoisosaajia tarvittaessa.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä ja
Työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä:
Opettajan kanssa sovittava aikataulu ja mahdollisten raporttien ja tehtävien määrä.
Itsenäistä suoritusta varten tehtävä saatavana opettajalta viikosta 36 alkaen.
TKI ja työelämäyhteistyö
Työelämä yhteistyö/projektit ilmoitetaan opintojakson alussa.
Tentit ja muut määräajat
Aikataulut ilmoitetaan Learnissa opintojakson alussa.
Kansainvälinen yhteistyö
Kansainväliset esimerkit tapahtumatuotannoista.
Opiskelijan työmäärä
135h
Toteutuksen osien kuvaus
Opintojakson osat jakautuvat tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen termistöstä, suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämistä koostuviin osioihin.
Further information
Lisätiedot opintojakson aikana Learn-alustan kautta.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Suoritetut itsenäiset- ja ryhmätehtävät.
Tarkempi arviointi esitellään opintojakson alussa.
Enrollment
06.11.2023 - 17.11.2023
Timing
08.01.2024 - 03.03.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Seats
1 - 60
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Sirpa Sahinjoki
Teacher in charge
Sirpa Sahinjoki
Groups
-
MRKT23SVTourism and service business, online studies
Objective
You can use terms related to event services and you can describe the basic processes and systems related to quality management.
You can describe the most important legal, ethical and risk management factors.
You know the meaning of sustainability in hospitality services.
You know how to operate in event productions.
Content
What are the key terms and processes in event productions?
What are the most important legal, ethical and risk management factors to take into accout when planning events?
What are the most important quality and responsibility related factors in event productions?
The course involves a practical project with a case company or organization.
Opiskelumateriaali
Opiskelumateriaali
Suomeksi
Opettajan ilmoittama opiskelumateriaali.
Huhtaniska, T. 2019. Faktaa ja fiilistä tapahtumatuottajalle. E-kirja. Edita
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Hahmotat ja ymmärrät tapahtumatuotannossa ja ohjelmapalveluissa käytettävän ammattisanaston ja termistön. Osaat jäsentää tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen tuottamisessa tarvittavat ilmoitus-, lupa-, sopimus- sekä turvallisuusasiat. Osaat toimia vastuullisena suunnittelijana ja toimeenpanijana tuotantotiimissä ja ymmärrät aikataulutusten ja logististen ratkaisujen merkityksen.
Osaat valmistautua sopimusneuvotteluihin ja tunnet alan tärkeimmät lainsäädäntöön liittyvät asiat.
Tunnet alan tekniset vaatimukset ja osaat käyttää eri ammattialojen erikoisosaajia tarvittaessa.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä ja
Työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä:
Opettajan kanssa sovittava aikataulu ja mahdollisten raportien ja tehtävien määrä.
Itsenäistä suoritusta varten tehtävä saatavana opettajalta 8.1.2024 alkaen.
TKI ja työelämäyhteistyö
Työelämä yhteistyö/projektit ilmoitetaan opintojakson alussa.
Tentit ja muut määräajat
Aikataulut ilmoitetaan Learnissa opintojakson alussa.
Kansainvälinen yhteistyö
Kansainväliset esimerkit tapahtumatuotannoista.
Opiskelijan työmäärä
27h/op
Toteutuksen osien kuvaus
Opintojakson osat jakautuvat tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen termistöstä, suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämistä koostuviin osioihin.
Further information
Lisätiedot opintojakson aikana Learn-alustan kautta.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Suoritetut itsenäiset- ja ryhmätehtävät.
Oppimispäiväkirja ja tapahtumasuunnitelma??
Enrollment
06.04.2023 - 21.04.2023
Timing
04.09.2023 - 29.10.2023
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
RDI portion
1 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Seats
15 - 40
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Jaakko Pitkänen
Teacher in charge
Jaakko Pitkänen
Groups
-
MRMI23KVTourism and Service Business, online studies
Objective
You can use terms related to event services and you can describe the basic processes and systems related to quality management.
You can describe the most important legal, ethical and risk management factors.
You know the meaning of sustainability in hospitality services.
You know how to operate in event productions.
Content
What are the key terms and processes in event productions?
What are the most important legal, ethical and risk management factors to take into accout when planning events?
What are the most important quality and responsibility related factors in event productions?
The course involves a practical project with a case company or organization.
Opiskelumateriaali
Opettajan Learn alustalla ilmoittama opiskelumateriaali.
Huhtaniska, T. 2019. Faktaa ja fiilistä tapahtumatuottajalle. E-kirja. Edita
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Hahmotat ja ymmärrät tapahtumatuotannossa ja ohjelmapalveluissa käytettävän ammattisanaston ja termistön. Osaat jäsentää tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen tuottamisessa tarvittavat ilmoitus-, lupa-, sopimus- sekä turvallisuusasiat. Osaat toimia vastuullisena suunnittelijana ja toimeenpanijana tuotantotiimissä ja ymmärrät aikataulutusten ja logististen ratkaisujen merkityksen.
Osaat valmistautua sopimusneuvotteluihin ja tunnet alan tärkeimmät lainsäädäntöön liittyvät asiat.
Tunnet alan tekniset vaatimukset ja osaat käyttää eri ammattialojen erikoisosaajia tarvittaessa.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä ja
Työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä:
Opettajan kanssa sovittava aikataulu ja mahdollisten raportien ja tehtävien määrä.
Itsenäistä suoritusta varten tehtävä saatavana opettajalta 1.4.2023 alkaen.
TKI ja työelämäyhteistyö
Yritysten, yhdistysten tms. kanssa tehtävät yhteistyösuunnitelmat.
Tentit ja muut määräajat
Aikataulut ilmoitetaan Learnissa opintojakson alussa.
Kansainvälinen yhteistyö
Kansainväliset esimerkit tapahtumatuotannoista.
Opiskelijan työmäärä
27h/op
Toteutuksen osien kuvaus
Opintojakson osat jakautuvat tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen termistöstä, suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämistä koostuviin osioihin.
Further information
Lisätiedot opintojakson aikana Learn-alustan kautta.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Suoritetut itsenäiset ja ryhmätehtävät.
Oppimispäiväkirja ja tapahtumasuunnitelma.
Enrollment
07.11.2022 - 18.11.2022
Timing
09.01.2023 - 05.03.2023
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Jaakko Pitkänen
Teacher in charge
Jaakko Pitkänen
Groups
-
MRMI22SPTourism and Service Business, full-time studies
-
MRKT22SVTourism and service business, online studies
Objective
You can use terms related to event services and you can describe the basic processes and systems related to quality management.
You can describe the most important legal, ethical and risk management factors.
You know the meaning of sustainability in hospitality services.
You know how to operate in event productions.
Content
What are the key terms and processes in event productions?
What are the most important legal, ethical and risk management factors to take into accout when planning events?
What are the most important quality and responsibility related factors in event productions?
The course involves a practical project with a case company or organization.
Opiskelumateriaali
Opettajan ilmoittama opiskelumateriaali.
Huhtaniska, T. 2019. Faktaa ja fiilistä tapahtumatuottajalle. E-kirja. Edita
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Hahmotat ja ymmärrät tapahtumatuotannossa ja ohjelmapalveluissa käytettävän ammattisanaston ja termistön. Osaat jäsentää tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen tuottamisessa tarvittavat ilmoitus-, lupa-, sopimus- sekä turvallisuusasiat. Osaat toimia vastuullisena suunnittelijana ja toimeenpanijana tuotantotiimissä ja ymmärrät aikataulutusten ja logististen ratkaisujen merkityksen.
Osaat valmistautua sopimusneuvotteluihin ja tunnet alan tärkeimmät lainsäädäntöön liittyvät asiat.
Tunnet alan tekniset vaatimukset ja osaat käyttää eri ammattialojen erikoisosaajia tarvittaessa.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä ja
Työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä:
Opettajan kanssa sovittava aikataulu ja mahdollisten raportien ja tehtävien määrä.
Itsenäistä suoritusta varten tehtävä saatavana opettajalta 1.12.2022 alkaen.
TKI ja työelämäyhteistyö
Yritysten, yhdistysten tms. kanssa tehtävät yhteistyösuunnitelmat.
Tentit ja muut määräajat
Aikataulut ilmoitetaan Learnissa opintojakson alussa.
Kansainvälinen yhteistyö
Kansainväliset esimerkit tapahtumatuotannoista.
Opiskelijan työmäärä
27h/op
Toteutuksen osien kuvaus
Opintojakson osat jakautuvat tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen termistöstä, suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämistä koostuviin osioihin.
Further information
Lisätiedot opintojakson aikana Learn-alustan kautta.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Suoritetut itsenäiset- ja ryhmätehtävät.
Oppimispäiväkirja ja tapahtumasuunnitelma.
Enrollment
06.04.2022 - 22.04.2022
Timing
29.08.2022 - 23.10.2022
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
2 op
RDI portion
1 op
Mode of delivery
60 % Contact teaching, 40 % Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Jaakko Pitkänen
Teacher in charge
Jaakko Pitkänen
Groups
-
MRMI22KVTourism and Service Business, online studies
Objective
You can use terms related to event services and you can describe the basic processes and systems related to quality management.
You can describe the most important legal, ethical and risk management factors.
You know the meaning of sustainability in hospitality services.
You know how to operate in event productions.
Content
What are the key terms and processes in event productions?
What are the most important legal, ethical and risk management factors to take into accout when planning events?
What are the most important quality and responsibility related factors in event productions?
The course involves a practical project with a case company or organization.
Opiskelumateriaali
Opettajan ilmoittama opiskelumateriaali.
Huhtaniska, T. 2019. Faktaa ja fiilistä tapahtumatuottajalle. E-kirja. Edita
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Hahmotat ja ymmärrät tapahtumatuotannossa ja ohjelmapalveluissa käytettävän ammattisanaston ja termistön. Osaat jäsentää tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen tuottamisessa tarvittavat ilmoitus-, lupa-, sopimus- sekä turvallisuusasiat. Osaat toimia vastuullisena suunnittelijana ja toimeenpanijana tuotantotiimissä ja ymmärrät aikataulutusten ja logististen ratkaisujen merkityksen.
Osaat valmistautua sopimusneuvotteluihin ja tunnet alan tärkeimmät lainsäädäntöön liittyvät asiat.
Tunnet alan tekniset vaatimukset ja osaat käyttää eri ammattialojen erikoisosaajia tarvittaessa.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä ja
Työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä:
Opettajan kanssa sovittava aikataulu ja mahdollisten raportien ja tehtävien määrä.
Itsenäistä suoritusta varten tehtävä saatavana opettajalta 1.4.2022 alkaen.
TKI ja työelämäyhteistyö
Yritysten, yhdistysten tms. kanssa tehtävät yhteistyösuunnitelmat.
Tentit ja muut määräajat
Aikataulut ilmoitetaan Learnissa opintojakson alussa.
Kansainvälinen yhteistyö
Kansainväliset esimerkit tapahtumatuotannoista.
Opiskelijan työmäärä
27h/op
Toteutuksen osien kuvaus
Opintojakson osat jakautuvat tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen termistöstä, suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämistä koostuviin osioihin.
Further information
Lisätiedot opintojakson aikana Learn-alustan kautta.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Suoritetut itsenäiset ja ryhmätehtävät.
Oppimispäiväkirja ja tapahtumasuunnitelma.
Enrollment
08.11.2021 - 21.11.2021
Timing
10.01.2022 - 30.04.2022
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Mikkeli Campus
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Jaakko Pitkänen
Teacher in charge
Jaakko Pitkänen
Groups
-
MRMI21SPTourism and Service Business, full-time studies
Objective
You can use terms related to event services and you can describe the basic processes and systems related to quality management.
You can describe the most important legal, ethical and risk management factors.
You know the meaning of sustainability in hospitality services.
You know how to operate in event productions.
Content
What are the key terms and processes in event productions?
What are the most important legal, ethical and risk management factors to take into accout when planning events?
What are the most important quality and responsibility related factors in event productions?
The course involves a practical project with a case company or organization.
Opiskelumateriaali
Opettajan ilmoittama opiskelumateriaali.
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Hahmotat ja ymmärrät tapahtumatuotannossa ja ohjelmapalveluissa käytettävän ammattisanaston ja termistön. Osaat jäsentää tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen tuottamisessa tarvittavat ilmoitus-, lupa-, sopimus- sekä turvallisuusasiat. Osaat toimia vastuullisena suunnittelijana ja toimeenpanijana tuotantotiimissä ja ymmärrät aikataulutusten ja logististen ratkaisujen merkityksen.
Osaat valmistautua sopimusneuvotteluihin ja tunnet alan tärkeimmät lainsäädäntöön liittyvät asiat.
Tunnet alan tekniset vaatimukset ja osaat käyttää eri ammattialojen erikoisosaajia tarvittaessa.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä ja
Työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä:
Opettajan kanssa sovittava aikataulu ja mahdollisten raportien ja tehtävien määrä.
TKI ja työelämäyhteistyö
Yritysten, yhdistysten tms. kanssa tehtävät yhteistyösuunnitelmat.
Opiskelijan työmäärä
27h/op
Toteutuksen osien kuvaus
Opintojakson osat jakautuvat tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen termistöstä, suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämistä koostuviin osioihin.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Suoritetut itsenäiset ja ryhmätehtävät.
Oppimispäiväkirja ja tapahtumasuunnitelma.
Enrollment
08.11.2021 - 21.11.2021
Timing
10.01.2022 - 06.03.2022
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Jaakko Pitkänen
Teacher in charge
Jaakko Pitkänen
Groups
-
MRKT21SVTourism and service business, online studies
-
MRMI21SVTourism and Service Business, online studies
Objective
You can use terms related to event services and you can describe the basic processes and systems related to quality management.
You can describe the most important legal, ethical and risk management factors.
You know the meaning of sustainability in hospitality services.
You know how to operate in event productions.
Content
What are the key terms and processes in event productions?
What are the most important legal, ethical and risk management factors to take into accout when planning events?
What are the most important quality and responsibility related factors in event productions?
The course involves a practical project with a case company or organization.
Opiskelumateriaali
Opettajan ilmoittama opiskelumateriaali.
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Verkko-opintokokonaisuus.
Hahmotat ja ymmärrät tapahtumatuotannossa ja ohjelmapalveluissa käytettävän ammattisanaston ja termistön. Osaat jäsentää tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen tuottamisessa tarvittavat ilmoitus-, lupa-, sopimus- sekä turvallisuusasiat. Osaat toimia vastuullisena suunnittelijana ja toimeenpanijana tuotantotiimissä ja ymmärrät aikataulutusten ja logististen ratkaisujen merkityksen.
Osaat valmistautua sopimusneuvotteluihin ja tunnet alan tärkeimmät lainsäädäntöön liittyvät asiat.
Tunnet alan tekniset vaatimukset ja osaat käyttää eri ammattialojen erikoisosaajia tarvittaessa.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä ja
Työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä:
Opettajan kanssa sovittava aikataulu ja mahdollisten raportien ja tehtävien määrä.
TKI ja työelämäyhteistyö
Oman työ- tai harrasteyhteisön puitteissa tehty suunnitelma.
Tentit ja muut määräajat
Aikataulut Learnissa opintojakson alussa.
Opiskelijan työmäärä
27h/op
Toteutuksen osien kuvaus
Opintojakson osat jakautuvat tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen termistöstä, suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämistä koostuviin osioihin.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Suoritetut itsenäiset ja ryhmätehtävät.
Oppimispäiväkirja ja tapahtumasuunnitelma.