Siirry suoraan sisältöön

Ruokapalveluiden suunnittelu ja toteutusLaajuus (5 op)

Tunnus: MR00FD74

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Ymmärrät ammattikeittiöiden erityisvaatimukset ja toimintatavat.
Tunnistat erilaiset ruokatuotantotavat ja ruokapalvelujärjestelmät.
Osaat suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisesti vastuullisia ruokapalveluja.
Osaat hyödyntää ravitsemisalan toiminnanohjausjärjestelmää.
Osaat soveltaa omavalvontaa lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Sisältö

Mitkä ovat ammattikeittiön erityispiirteet ja toimintatavat?
Miten ruokatuotanto ja- palvelut järjestetään asiakaslähtöisesti?
Mitkä ovat ateria- ja ruokalistasuunnittelun periaatteet?
Miten suunnitellaan ja toteutetaan ruokapalveluja kestävästi ja asiakaslähtöisesti hyödyntäen ammattikeittiön toimintatapoja ja laitteita?
Miten toiminnanohjausjärjestelmää hyödynnetään ruokapalveluissa?
Miten elintarvikkeiden omavalvontaa toteutetaan käytännössä?