Siirry suoraan sisältöön

Korkeakouluun valmentavaa suomea B1-B2-tasoillaLaajuus (2 op)

Tunnus: VV00DL93

Laajuus

2 op

Opetuskieli

  • suomi

Vastuuhenkilö

  • Miia Karttunen

Osaamistavoitteet

Opintojakson tavoitteena on auttaa opiskelijaa tunnistamaan kielitaitonsa taso ja kehittämiskohteet sekä lisätä hänen edellytyksiään saavuttaa taso B2, joka on tyypillinen vaatimus suomenkielisiin koulutusohjelmiin haettaessa. Opintojakso on tarkoitettu opiskelijalle suomen kielen taidon testaamiseen ja vahvistamiseen (Eurooppalaisen viitekehyksen taitotaso B1 - B2, lisää taitotasoista Opetushallituksen sivuilta http://www02.oph.fi/ops/taitotasoasteikko.pdf).

Sisältö

Opintojakso sisältää lukemisen, kirjoittamisen, kuuntelemisen sekä kieliopin ja sanaston itsenäistä harjoittelua. Opiskelet verkossa ja opiskelu etenee kuin peli. Pelaa ja opi suomea! Kurssilla opiskelu vaatii hyvää itsenäisen opiskelun taitoa.

Esitietovaatimukset

Opiskelijalta edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Opintojakso on tarkoitettu opiskelijalle suomen kielen taidon testaamiseen ja vahvistamiseen (Eurooppalaisen viitekehyksen taitotaso B1 - B2, lisää taitotasoista Opetushallituksen sivuilta http://www02.oph.fi/ops/taitotasoasteikko.pdf).

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty / hylätty. Hyväksytty suoritus edellyttää opintojakson tehtävien suorittamisen.

Lisätiedot

Opiskelija tarvitsee seuraavat välineet: Internet-yhteys, tietokone, jossa kaiutin tai kuulokkeet.