Food technologyLaajuus (5 cr)
Course unit code: HAM0ER84
General information
- Credits
- 5 cr
- Institution
- Peppi
Objective
Tiedät millaisilla menetelmillä elintarvikkeiden ominaisuuksia ja säilyvyyttä voidaan muokata.
Tunnet erilaisia menetelmiä joilla elintarvikkeita voidaan jalostaa ja osaat arvioida menetelmän soveltuvuutta ja perustella sen tapauskohtaisesti.
Content
Miten erilaisia raaka-aineita voidaan jalostaa tuotteiksi?
Miten raaka-aineiden erilaiset käsittelyt vaikuttavat lopputulokseen?
Erilaisiin käsittelymenetelmiin perehdytään käytännön harjotteissa.
Evaluation
Opiskelija
- osaa arvioida erilaisten käsittelymenetelmien soveltuvuutta eri raaka-aineille ja tuotteille
- osaa nimetä ja kuvata erilaisia käsittelymenetelmiä
- on tehnyt käytännön harjoitteet aikataulussa ja hyväksytysti myös raportoinnin