ElintarviketekniikkaLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: HAM0ER84
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
Osaamistavoitteet
Tiedät millaisilla menetelmillä elintarvikkeiden ominaisuuksia ja säilyvyyttä voidaan muokata.
Tunnet erilaisia menetelmiä joilla elintarvikkeita voidaan jalostaa ja osaat arvioida menetelmän soveltuvuutta ja perustella sen tapauskohtaisesti.
Sisältö
Miten erilaisia raaka-aineita voidaan jalostaa tuotteiksi?
Miten raaka-aineiden erilaiset käsittelyt vaikuttavat lopputulokseen?
Erilaisiin käsittelymenetelmiin perehdytään käytännön harjotteissa.
Arviointi
Opiskelija
- osaa arvioida erilaisten käsittelymenetelmien soveltuvuutta eri raaka-aineille ja tuotteille
- osaa nimetä ja kuvata erilaisia käsittelymenetelmiä
- on tehnyt käytännön harjoitteet aikataulussa ja hyväksytysti myös raportoinnin