Skip to main content

Food technologyLaajuus (5 cr)

Course unit code: HAM0ER84

General information


Credits
5 cr
Institution
Peppi

Objective

Tiedät millaisilla menetelmillä elintarvikkeiden ominaisuuksia ja säilyvyyttä voidaan muokata.
Tunnet erilaisia menetelmiä joilla elintarvikkeita voidaan jalostaa ja osaat arvioida menetelmän soveltuvuutta ja perustella sen tapauskohtaisesti.

Content

Miten erilaisia raaka-aineita voidaan jalostaa tuotteiksi?
Miten raaka-aineiden erilaiset käsittelyt vaikuttavat lopputulokseen?
Erilaisiin käsittelymenetelmiin perehdytään käytännön harjotteissa.

Evaluation

Opiskelija
- osaa arvioida erilaisten käsittelymenetelmien soveltuvuutta eri raaka-aineille ja tuotteille
- osaa nimetä ja kuvata erilaisia käsittelymenetelmiä
- on tehnyt käytännön harjoitteet aikataulussa ja hyväksytysti myös raportoinnin

Go back to top of page