Siirry suoraan sisältöön

Kehittyvä elintarviketekniikka, päivätoteutus: ELKV23SP

Tunnus: ELKV23SP

Tutkinto:
Tekniikan ammattikorkeakoulututkinto

Tutkintonimike:
Insinööri (AMK)

Laajuus:
240 op

Kesto:
4 vuotta (240 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2023

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2023-2024 2024-2025 2025-2026 2026-2027 Syksy
2023
Kevät
2024
Syksy
2024
Kevät
2025
Syksy
2025
Kevät
2026
Syksy
2026
Kevät
2027
1. / 2023 2. / 2024 3. / 2024 1. / 2024 2. / 2025 3. / 2025 1. / 2025 2. / 2026 3. / 2026 1. / 2026 2. / 2027 3. / 2027
ELKV23SP-1001
YDINOSAAMINEN

(Valitaan kaikki)

195
ELKV23SP-1015
Opiskelu- ja työelämätaidot

(Valitaan kaikki)

15
KY00DS63 Opinto- ja urasuunnittelu 5
YT00DT14 Digiosaaminen 5
KY00DS51 Viestintätaidot 5
ELKV23SP-1016
Elintarvikeosaamisen perusteet

(Valitaan kaikki)

15
EL00ER77 Elintarviketuntemus ja -hygienia 5
EL00ER78 Kemian ja lämpöopin perusteet 5
EL00ES54 Mikrobiologian perusteet 5
ELKV23SP-1017
Luonnontieteiden perusteet

(Valitaan kaikki)

15
TY00EK99 Insinöörin matematiikka 1 5
TY00DW27 Insinöörin fysiikka 5
EL00ER79 Biokemia ja mikrobiologia 5
ELKV23SP-1018
Elintarviketuotannon toimintaympäristö

(Valitaan kaikki)

15
EL00ER80 Talous- ja prosessivesi 5
EL00ER81 Elintarvikelainsäädännön perusteet 5
EL00ER82 Työsuojelu 5
ELKV23SP-1019
Syventävät luonnontieteiden opinnot

(Valitaan kaikki)

15
KY00DS47 Ammattienglanti 5
EL00ER83 Elintarvikekemia 5
TY00EL00 Insinöörin matematiikka 2 5
ELKV23SP-1020
Elintarviketekniikka ja pakkaaminen

(Valitaan kaikki)

15
HAM0ER84 Elintarviketekniikka 5
EL00ES55 Prosessi- ja pakkaustekniikka 5
EL00ER86 Pakkausmerkinnät ja kontaktimateriaalit 5
ELKV23SP-1021
Tuotantoturvallisuus

(Valitaan kaikki)

15
EL00ER92 Vastuullinen elintarviketuotanto 5
EL00ER88 Omavalvonta 5
EL00EV64 Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto 5
ELKV23SP-1022
Työelämässä toimiminen

(Valitaan kaikki)

15
EL00ER90 Projektiosaaminen 5
MO00DS25 Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
KY00DS62 Johtaminen ja työyhteisötaidot 5
ELKV23SP-1023
Kasviperäiset raaka-aineet

(Valitaan kaikki)

15
EL00ER91 Kasviperäisten elintarvikkeiden prosessit 5
KY00DS46 Ammattiruotsi 5
EL00ER93 Kasvisten käsittely ja -prosessointi 5
ELKV23SP-1024
Ruokatehtaan prosessit ja tuotekehitys

(Valitaan kaikki)

15
HAM0ER94 Valmisruokaprosessit 5
EL00ER95 Ruokatrendit ja tuotekehitys kasviperäisillä elintarvikkeilla 5
EL00ER96 Työlainsäädäntö ja esihenkilötyö 5
ELKV23SP-1025
HARJOITTELU

(Valitaan kaikki)

30
EL00ER97 Harjoittelu 30
ELKV23SP-1026
Opinnäytetyö

(Valitaan kaikki)

15
OP00AA43 Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu 5
OP00AA44 Opinnäytetyön toteutus 5
OP00AA45 Opinnäytetyön raportointi, arviointi ja esittely 5
ELKV23SP-1034
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan opintopisteitä: 45)

45
ELKV23SP-1043
Teollisuustekniikka

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1045
Elintarvikejalostuksen toimintaympäristöt

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1036
Elintarviketeollisuuden toimintaympäristö

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1037
Liiketoimintaosaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1038
Elintarvikealan syventävät opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1039
Tutkimus-/kehitysprojekti

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1040
Vapaasti valittavat opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15
Yhteensä 240 67 72 46 10 27 40 32 40 16 30 5 5 27 30 10 32 30 10 16 20 10 5 5 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
ELKV23SP-1001
YDINOSAAMINEN

(Valitaan kaikki)

195
ELKV23SP-1015
Opiskelu- ja työelämätaidot

(Valitaan kaikki)

15
KY00DS63 Opinto- ja urasuunnittelu 5
YT00DT14 Digiosaaminen 5
KY00DS51 Viestintätaidot 5
ELKV23SP-1016
Elintarvikeosaamisen perusteet

(Valitaan kaikki)

15
EL00ER77 Elintarviketuntemus ja -hygienia 5
EL00ER78 Kemian ja lämpöopin perusteet 5
EL00ES54 Mikrobiologian perusteet 5
ELKV23SP-1017
Luonnontieteiden perusteet

(Valitaan kaikki)

15
TY00EK99 Insinöörin matematiikka 1 5
TY00DW27 Insinöörin fysiikka 5
EL00ER79 Biokemia ja mikrobiologia 5
ELKV23SP-1018
Elintarviketuotannon toimintaympäristö

(Valitaan kaikki)

15
EL00ER80 Talous- ja prosessivesi 5
EL00ER81 Elintarvikelainsäädännön perusteet 5
EL00ER82 Työsuojelu 5
ELKV23SP-1019
Syventävät luonnontieteiden opinnot

(Valitaan kaikki)

15
KY00DS47 Ammattienglanti 5
EL00ER83 Elintarvikekemia 5
TY00EL00 Insinöörin matematiikka 2 5
ELKV23SP-1020
Elintarviketekniikka ja pakkaaminen

(Valitaan kaikki)

15
HAM0ER84 Elintarviketekniikka 5
EL00ES55 Prosessi- ja pakkaustekniikka 5
EL00ER86 Pakkausmerkinnät ja kontaktimateriaalit 5
ELKV23SP-1021
Tuotantoturvallisuus

(Valitaan kaikki)

15
EL00ER92 Vastuullinen elintarviketuotanto 5
EL00ER88 Omavalvonta 5
EL00EV64 Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto 5
ELKV23SP-1022
Työelämässä toimiminen

(Valitaan kaikki)

15
EL00ER90 Projektiosaaminen 5
MO00DS25 Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
KY00DS62 Johtaminen ja työyhteisötaidot 5
ELKV23SP-1023
Kasviperäiset raaka-aineet

(Valitaan kaikki)

15
EL00ER91 Kasviperäisten elintarvikkeiden prosessit 5
KY00DS46 Ammattiruotsi 5
EL00ER93 Kasvisten käsittely ja -prosessointi 5
ELKV23SP-1024
Ruokatehtaan prosessit ja tuotekehitys

(Valitaan kaikki)

15
HAM0ER94 Valmisruokaprosessit 5
EL00ER95 Ruokatrendit ja tuotekehitys kasviperäisillä elintarvikkeilla 5
EL00ER96 Työlainsäädäntö ja esihenkilötyö 5
ELKV23SP-1025
HARJOITTELU

(Valitaan kaikki)

30
EL00ER97 Harjoittelu 30
ELKV23SP-1026
Opinnäytetyö

(Valitaan kaikki)

15
OP00AA43 Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu 5
OP00AA44 Opinnäytetyön toteutus 5
OP00AA45 Opinnäytetyön raportointi, arviointi ja esittely 5
ELKV23SP-1034
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan opintopisteitä: 45)

45
ELKV23SP-1043
Teollisuustekniikka

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1045
Elintarvikejalostuksen toimintaympäristöt

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1036
Elintarviketeollisuuden toimintaympäristö

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1037
Liiketoimintaosaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1038
Elintarvikealan syventävät opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1039
Tutkimus-/kehitysprojekti

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
ELKV23SP-1040
Vapaasti valittavat opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15