Kehittyvä elintarviketekniikka, päivätoteutus: ELKV23SP
Tunnus: ELKV23SP
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | Syksy 2023 | Kevät 2024 | Syksy 2024 | Kevät 2025 | Syksy 2025 | Kevät 2026 | Syksy 2026 | Kevät 2027 | 1. / 2023 | 2. / 2024 | 3. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2025 | 3. / 2025 | 1. / 2025 | 2. / 2026 | 3. / 2026 | 1. / 2026 | 2. / 2027 | 3. / 2027 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ELKV23SP-1001 |
YDINOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
195 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1015 |
Opiskelu- ja työelämätaidot
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
KY00DS63 | Opinto- ja urasuunnittelu | 5 | ||||||||||||||||||||||||
YT00DT14 | Digiosaaminen | 5 | ||||||||||||||||||||||||
KY00DS51 | Viestintätaidot | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1016 |
Elintarvikeosaamisen perusteet
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER77 | Elintarviketuntemus ja -hygienia | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER78 | Kemian ja lämpöopin perusteet | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ES54 | Mikrobiologian perusteet | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1017 |
Luonnontieteiden perusteet
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
TY00EK99 | Insinöörin matematiikka 1 | 5 | ||||||||||||||||||||||||
TY00DW27 | Insinöörin fysiikka | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER79 | Biokemia ja mikrobiologia | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1018 |
Elintarviketuotannon toimintaympäristö
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER80 | Talous- ja prosessivesi | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER81 | Elintarvikelainsäädännön perusteet | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER82 | Työsuojelu | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1019 |
Syventävät luonnontieteiden opinnot
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
KY00DS47 | Ammattienglanti | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER83 | Elintarvikekemia | 5 | ||||||||||||||||||||||||
TY00EL00 | Insinöörin matematiikka 2 | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1020 |
Elintarviketekniikka ja pakkaaminen
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
HAM0ER84 | Elintarviketekniikka | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ES55 | Prosessi- ja pakkaustekniikka | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER86 | Pakkausmerkinnät ja kontaktimateriaalit | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1021 |
Tuotantoturvallisuus
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER92 | Vastuullinen elintarviketuotanto | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER88 | Omavalvonta | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00EV64 | Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1022 |
Työelämässä toimiminen
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER90 | Projektiosaaminen | 5 | ||||||||||||||||||||||||
MO00DS25 | Tutkimus- ja kehittämisosaaminen | 5 | ||||||||||||||||||||||||
KY00DS62 | Johtaminen ja työyhteisötaidot | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1023 |
Kasviperäiset raaka-aineet
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER91 | Kasviperäisten elintarvikkeiden prosessit | 5 | ||||||||||||||||||||||||
KY00DS46 | Ammattiruotsi | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER93 | Kasvisten käsittely ja -prosessointi | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1024 |
Ruokatehtaan prosessit ja tuotekehitys
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
HAM0ER94 | Valmisruokaprosessit | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER95 | Ruokatrendit ja tuotekehitys kasviperäisillä elintarvikkeilla | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER96 | Työlainsäädäntö ja esihenkilötyö | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1025 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||||||||
EL00ER97 | Harjoittelu | 30 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1026 |
Opinnäytetyö
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
OP00AA43 | Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu | 5 | ||||||||||||||||||||||||
OP00AA44 | Opinnäytetyön toteutus | 5 | ||||||||||||||||||||||||
OP00AA45 | Opinnäytetyön raportointi, arviointi ja esittely | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1034 |
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan opintopisteitä: 45) |
45 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1043 |
Teollisuustekniikka
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1045 |
Elintarvikejalostuksen toimintaympäristöt
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1036 |
Elintarviketeollisuuden toimintaympäristö
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1037 |
Liiketoimintaosaaminen
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1038 |
Elintarvikealan syventävät opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1039 |
Tutkimus-/kehitysprojekti
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV23SP-1040 |
Vapaasti valittavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
Yhteensä | 240 | 67 | 72 | 46 | 10 | 27 | 40 | 32 | 40 | 16 | 30 | 5 | 5 | 27 | 30 | 10 | 32 | 30 | 10 | 16 | 20 | 10 | 5 | 5 | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
ELKV23SP-1001 |
YDINOSAAMINEN
(Valitaan kaikki) |
195 |
ELKV23SP-1015 |
Opiskelu- ja työelämätaidot
(Valitaan kaikki) |
15 |
KY00DS63 | Opinto- ja urasuunnittelu | 5 |
YT00DT14 | Digiosaaminen | 5 |
KY00DS51 | Viestintätaidot | 5 |
ELKV23SP-1016 |
Elintarvikeosaamisen perusteet
(Valitaan kaikki) |
15 |
EL00ER77 | Elintarviketuntemus ja -hygienia | 5 |
EL00ER78 | Kemian ja lämpöopin perusteet | 5 |
EL00ES54 | Mikrobiologian perusteet | 5 |
ELKV23SP-1017 |
Luonnontieteiden perusteet
(Valitaan kaikki) |
15 |
TY00EK99 | Insinöörin matematiikka 1 | 5 |
TY00DW27 | Insinöörin fysiikka | 5 |
EL00ER79 | Biokemia ja mikrobiologia | 5 |
ELKV23SP-1018 |
Elintarviketuotannon toimintaympäristö
(Valitaan kaikki) |
15 |
EL00ER80 | Talous- ja prosessivesi | 5 |
EL00ER81 | Elintarvikelainsäädännön perusteet | 5 |
EL00ER82 | Työsuojelu | 5 |
ELKV23SP-1019 |
Syventävät luonnontieteiden opinnot
(Valitaan kaikki) |
15 |
KY00DS47 | Ammattienglanti | 5 |
EL00ER83 | Elintarvikekemia | 5 |
TY00EL00 | Insinöörin matematiikka 2 | 5 |
ELKV23SP-1020 |
Elintarviketekniikka ja pakkaaminen
(Valitaan kaikki) |
15 |
HAM0ER84 | Elintarviketekniikka | 5 |
EL00ES55 | Prosessi- ja pakkaustekniikka | 5 |
EL00ER86 | Pakkausmerkinnät ja kontaktimateriaalit | 5 |
ELKV23SP-1021 |
Tuotantoturvallisuus
(Valitaan kaikki) |
15 |
EL00ER92 | Vastuullinen elintarviketuotanto | 5 |
EL00ER88 | Omavalvonta | 5 |
EL00EV64 | Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenotto | 5 |
ELKV23SP-1022 |
Työelämässä toimiminen
(Valitaan kaikki) |
15 |
EL00ER90 | Projektiosaaminen | 5 |
MO00DS25 | Tutkimus- ja kehittämisosaaminen | 5 |
KY00DS62 | Johtaminen ja työyhteisötaidot | 5 |
ELKV23SP-1023 |
Kasviperäiset raaka-aineet
(Valitaan kaikki) |
15 |
EL00ER91 | Kasviperäisten elintarvikkeiden prosessit | 5 |
KY00DS46 | Ammattiruotsi | 5 |
EL00ER93 | Kasvisten käsittely ja -prosessointi | 5 |
ELKV23SP-1024 |
Ruokatehtaan prosessit ja tuotekehitys
(Valitaan kaikki) |
15 |
HAM0ER94 | Valmisruokaprosessit | 5 |
EL00ER95 | Ruokatrendit ja tuotekehitys kasviperäisillä elintarvikkeilla | 5 |
EL00ER96 | Työlainsäädäntö ja esihenkilötyö | 5 |
ELKV23SP-1025 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki) |
30 |
EL00ER97 | Harjoittelu | 30 |
ELKV23SP-1026 |
Opinnäytetyö
(Valitaan kaikki) |
15 |
OP00AA43 | Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu | 5 |
OP00AA44 | Opinnäytetyön toteutus | 5 |
OP00AA45 | Opinnäytetyön raportointi, arviointi ja esittely | 5 |
ELKV23SP-1034 |
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan opintopisteitä: 45) |
45 |
ELKV23SP-1043 |
Teollisuustekniikka
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 |
ELKV23SP-1045 |
Elintarvikejalostuksen toimintaympäristöt
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 |
ELKV23SP-1036 |
Elintarviketeollisuuden toimintaympäristö
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 |
ELKV23SP-1037 |
Liiketoimintaosaaminen
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 |
ELKV23SP-1038 |
Elintarvikealan syventävät opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 |
ELKV23SP-1039 |
Tutkimus-/kehitysprojekti
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 |
ELKV23SP-1040 |
Vapaasti valittavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 |