Siirry suoraan sisältöön

Laatujärjestelmät, laadunhallinta ja näytteenottoLaajuus (5 op)

Tunnus: EL00EV64

Laajuus

5 op

Ilmoittautumisaika

04.11.2024 - 17.11.2024

Ajoitus

01.01.2025 - 30.04.2025

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Metsätalouden ja elintarvike- ja ympäristöteknologian koulutusyksikkö

Toimipiste

Kouvolan kampus

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 40

Koulutus
  • Kehittyvän elintarviketekniikan koulutus
Opettaja
  • Taru Nuorkivi
Vastuuopettaja

Taru Nuorkivi

Ryhmät
  • ELKV23SP
    Kehittyvä elintarviketekniikka, päivätoteutus

Opiskelumateriaali

Opettajan Learnissa ilmoittama ja jakama materiaali.

Opiskelumuodot ja -menetelmät

Ilmoittautuessasi tälle opintojakson toteutukselle osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen.

TKI ja työelämäyhteistyö

Mahdollisuuksien mukaan vierailuja ja muuta työelämäyhteistyötä.

Tenttien ja tehtävien ajoittuminen

Oppimistehtävien palautusajat ja mahdollisen tentin/tenttien määräajat ilmoitetaan opintojakson alussa.

Opiskelijan työmäärä

5 op tarkoittaa 135h opiskelijan työtä

Toteutuksen osien kuvaus

Kurssin käytyäsi sinulla on käsitys laatujärjestelmistä ja siitä, mitä ne pitävät sisällään. Ymmärrät laadunhallintaan ja näytteenottoon liittyviä prosesseja sekä ymmärrät mitä jatkuvalla parantamisella tarkoitetaan.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Opintojakson arviointi perustuu oppimistehtäviin ja mahdolliseen tenttiin/tentteihin. Tarkemmat arviointikriteerit kerrotaan tehtävänannon yhteydessä.