Skip to main content

Hygiene passportLaajuus (2 cr)

Course unit code: AV00CV80

General information


Credits
2 cr
Teaching language
Finnish

Objective

Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet. Saat valmiuksia Eviran hygieniaosaamistestin suorittamiseen.

Content

Perehdyt STM:n asetuksessa n:ro 1115 3172 (23.11.2001) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän henkilön on hallittava. Saat valmiuksia Eviran hygieniasaamistestin suorittamiseen.

1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset

Further information

Itseopiskelu verkossa, hygieniaosaamistesti tietyillä Xamkin kampuksilla, tarkista toteutuksen tiedot!!

Go back to top of page