Siirry suoraan sisältöön

Laatujärjestelmät ja laadunhallintaLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: EL00ER89

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op

Osaamistavoitteet

Ymmärrät laatujärjestelmän merkityksen elintarviketurvallisuudelle.
Osoitat perehtyneisyyttä elintarviketuonnan laadunhallintajärjestelmien sertifiointiin käytettyihin standardeihin ISO 22000 ja FSSC 22000.

Sisältö

Mikä on laatujärjestelmä ja mikä on sen merkitys yritykselle?
Miten laatujärjestelmällä voidaan tehdä laadunhallintaa systemaattisesti?
Mitä ovat ISO 22000 ja FSSC 22000 standardit?
Miten laaditaan laatujärjestelmä?

Arviointi

Opiskelija
- osaa kuvata laadunhallinnan keskeiset tavoitteet
- pystyy kuvaamaan laatujärjestelmä keskeiset sisällöt
- tunnistaa laadunhallinnassa käytetyt standardit
- osaa laatia yksinkertaisen laatujärjestelmän tai arvioimaan laatujärjestelmän soveltuvuutta ja riittävyyttä yrityksen toiminta huomioiden

Siirry alkuun