Siirry suoraan sisältöön

Vastuullinen elintarviketuotantoLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: EL00ER92

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op

Osaamistavoitteet

Pystyt kuvaamaan elintarviketuotantoketjun eri vaiheita ja ottamaan huomioon erilaisia vastuullisuutta lisääviä toimintatapoja ketjun eri vaiheissa.
Osaat arvioida vastuullisuutta eri tavoin, kuten taloudellinen vastuullisuus, sosiaalinen vastuullisuus, ympäristöllinen vastuullisuus.

Sisältö

Mitä tarkoittaa vastuullisuus elintarviketuotannossa?
Kuinka vastuullisuutta voidaan arvioida eri näkökulmista?
Millä keinoin vastuullisuutta voidaan lisätä elintarviketuotannossa?
Mitä merkitystä vastuullisella elintarviketuotannolla on ilmastonmuutokselle, ruokaturvalle tai kiertotaloudelle?

Arviointi

Opiskelilija
- tunnistaa ja ymmärtää vastuullisuuden moninaisuuden
- pystyy arvioimaan ja perustelemaan erilaisten toimien vastuullisuutta
- osaa arvioida eri toimien vaikutusta vastuullisuuteen

Siirry alkuun