Skip to main content

Food trends and product development with plant-based foodsLaajuus (5 cr)

Course unit code: EL00ER95

General information


Credits
5 cr

Objective

Osaat kerätä tietoa ajankohtaisista muutoksista ruoka-alalla ja pystyt yhdistämään eri lähteiden tietoja laajemmiksi kokonaisuuksiksi, ruokatrendeiksi.
Osaat tehdä perusasioita tuotekehityksessä yleisesti ja erityisesti kasviperäisillä raaka-aineilla.

Content

Mitä ovat ruokatrendit ja miten niistä löytää tietoa?
Kuinka ruokatrendit vaikuttavat tuotekehitykseen?
Miten uusia tuotteita kehitetään?

Evaluation

Opiskelija
- osaa hakea tietoa muutoksista ruoka-alalla
- osaa yhdistellä eri lähteistä saamaansa tietoa suuremmaksi kokonaisuudeksi
- pystyy tekemään suunnitelmallista tuotekehitystä

Go back to top of page