Matkailuyrityksen kehittäminen tiedon avullaLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: C-02472-CA00CL50
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Korkeakoulu
- Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa standardoida matkailupalvelun eri osa-alueet ja osaa selittää laadun kehittämisen merkityksen liiketoiminnassa. Opiskelijaa osaa analysoida liiketoiminnasta kertyvää informaatiota ja rakentamaan sen pohjalta kehittämissuunnitelman case-yritykseen. Opiskelijaa osaa soveltaa yhtä tai useampaa strategisen johtamisen viitekehystä käytäntöön. Opiskelija osaa luoda kehitystä seuraavan mittariston ja toimintamallin case-yritykseen
Sisältö
Matkailutuotteiden laatujärjestelmät Matkailupalveluiden standardointi ja laadun mittaaminen Strategisen johtamisen viitekehykset käytännössä Matkailupalveluiden tuottojohtaminen osana strategista suunnittelua Suoritusindikaattorit matkailuyrityksessä
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa kehittää matkailupalvelun laatuelementtejä. Opiskelija osaa nimetä strategisen johtamisen viitkehyksiä ja laatujohtamisen malleja ja nimetä kehitetystä vaativia kohteita Case-yrityksessä. Opiskelija osaa nimetä strategisen johtamisen viitekehyksiä ja laatujohtamisen malleja. Opiskelija osaa selittää tuottojohtamisen periaatteita.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa suunnittella ja kehittää matkailupalveluita ja luokitella niiden laadun eri elementtejä. Opiskelija osaa selittää strategisen johtamisen viitekehyksiä ja laatujohtamisen malleja käytäntöön ja muodostaa niiden pohjalta kehittämisuunnitelman Case-yritykseen. Opiskelija osaa luokitella strategisen johtamisen viitekehyksiä ja laatujohtamisen malleja. Opiskelija osaa selittää tuottojohtamisen periaatteiden vaikutuksia yrityksen operatiivisen toimintaan.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa suunnitella, kehittää ja standardoida laadukkaita matkailupalveluita. Opiskelija osaa analysoida strategisen johtamisen viitekehyksiä ja laatujohtamisen mallien vaikutusta käytäntöön ja muodostaa niiden pohjalta kehittämisuunnitelman Case-yritykseen. Opiskelija osaa luoda kehittämisuunnittelman implementointia tukevat suoritusindikaattorit. Opiskelija osaa luokitella strategisen johtamisen viitekehyksiä ja laatujohtamisen malleja Opiskelija osaa soveltaa tuottojohtamisen periaatteita käytäntöön.