Verkostomaisten organisaatioiden johtaminenLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: C-02507-YJO220209
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- suomi
- Korkeakoulu
- Satakunnan ammattikorkeakoulu
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa analysoida verkostomaisen organisaation johtamisen erityisvaatimuksia. Hän osaa arvioida ja kehittää monialaiseen ja monipaikkaiseen työhön liittyvää johtamista. Hän osaa hyödyntää verkkoviestinnän keinoja etäjohtamisen tukena.
Sisältö
Verkostomaisen organisaation ominaisuudet; verkostomaisen organisaation johtamisen vaatimukset ja keinot; monipaikkaisen työn erityispiirteet johtamisen näkökulmasta; etäjohtaminen; johtamisviestintä verkossa ja verkostoissa.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija käyttää verkostomaisen organisaation johtamiseen liittyviä käsitteitä sujuvasti. Opiskelijalla on tyydyttävät tiedot aiheen tietoperustasta. Opiskelija käyttää aiheen kannalta keskeisiä lähdeaineistoja tarkoituksenmukaisesti ja hyvän tieteellisen käytännön mukaisesti. Opiskelija selittää verkostomaiseen organisaatioon ja etäjohtamiseen liittyviä ilmiöitä. Opiskelija kuvaa verkkoviestinnän keinoja johtamisen tukena.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija käyttää verkostomaisen organisaation johtamiseen liittyviä käsitteitä monipuolisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Hänellä on hyvät tiedot aiheen tietoperustasta. Opiskelija käyttää luotettavaa kotimaista ja kansainvälistä lähdeaineistoa monipuolisesti ja hyvän tieteellisen käytännön mukaisesti. Opiskelija analysoi monipuolisesti verkostomaiseen organisaatioon ja etäjohtamiseen liittyviä ilmiöitä ja käyttää teoriatietoa ongelmien kuvaamisessa ja ratkaisemisessa. Opiskelija vertailee ja arvioi monipuolisesti erilaisia verkkoviestinnän keinoja etäjohtamisen tukena.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija käyttää verkostomaisen organisaation johtamiseen liittyviä käsitteitä asiantuntevasti ja kokonaisuudet halliten. Opiskelijalla on laajat ja syvälliset tiedot aiheen tietoperustasta. Opiskelija käyttää luotettavaa, kriittisesti valittua kotimaista ja kansainvälistä lähdeaineistoa asiantuntevasti, laaja-alaisesti ja hyvän tieteellisen käytännön mukaisesti. Opiskelija soveltaa teoriatietoa aiheeseen liittyvien monimutkaisten ongelmien tunnistamiseen, kuvaamiseen ja ratkaisemiseen. Opiskelija kehittää omaa ja muiden osaamista verkkoviestinnän ja etäjohtamisen menetelmien käytössä.