Hygieniapassi (2op)
Toteutuksen tunnus: AV00CV80-3008
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 08.04.2019 - 31.05.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Lähiosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Vanha_Avoin AMK ja täydennyskoulutus (vanhettu)
- Toimipiste
- Mikkelin kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Avoin ammattikorkeakoulu
Toteutukselle Hygieniapassi AV00CV80-3008 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.
Tavoitteet
Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet. Saat valmiuksia Eviran hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
Sisältö
Perehdyt STM:n asetuksessa n:ro 1115 3172 (23.11.2001) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän henkilön on hallittava. Saat valmiuksia Eviran hygieniasaamistestin suorittamiseen.
1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset
Arviointiasteikko
1-5
Lisätiedot
Itseopiskelu verkossa, hygieniaosaamistesti tietyillä Xamkin kampuksilla, tarkista toteutuksen tiedot!!