Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi (2op)

Toteutuksen tunnus: AV00CV80-3008

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
08.04.2019 - 31.05.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Vanha_Avoin AMK ja täydennyskoulutus (vanhettu)
Toimipiste
Mikkelin kampus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Avoin ammattikorkeakoulu
Opettajat
Päivi Lahikainen
Vastuuopettaja
Päivi Lahikainen
Opintojakso
AV00CV80

Toteutukselle Hygieniapassi AV00CV80-3008 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.

Tavoitteet

Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet. Saat valmiuksia Eviran hygieniaosaamistestin suorittamiseen.

Sisältö

Perehdyt STM:n asetuksessa n:ro 1115 3172 (23.11.2001) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän henkilön on hallittava. Saat valmiuksia Eviran hygieniasaamistestin suorittamiseen.

1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset

Arviointiasteikko

1-5

Lisätiedot

Itseopiskelu verkossa, hygieniaosaamistesti tietyillä Xamkin kampuksilla, tarkista toteutuksen tiedot!!

Siirry alkuun