Siirry suoraan sisältöön

Valmiuksia matkailu- ja ravitsemisalan työelämään (5 op)

Toteutuksen tunnus: MR00DU38-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.02.2020 - 07.02.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
10.02.2020 - 31.03.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
E-kampus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettajat
Tuula Höglund
Eeva Koljonen
Tiina Tuovinen
Päivi Lahikainen
Sirpa Sahinjoki
Vastuuopettaja
Päivi Lahikainen
Ryhmät
AVMIMR20KPOV
Avoin AMK, Mikkeli, matkailua ja ravitsemisala
MRMI20KP
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivätoteutus
Opintojakso
MR00DU38
Toteutukselle MR00DU38-3003 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Tunnistat matkailu- ja ravitsemisalan työn erityispiirteet, työn haasteet ja turvallisuusriskit sekä keinot niiden hallintaan.
Tunnet työrooliisi liittyvät oikeudet, vastuut ja velvollisuudet ja osaat toimia niiden mukaisesti .
Osaat toimia monikulttuurisessa työyhteisössä.
Kehität yrittäjämäistä työotetta.

Sisältö

Mitkä ovat alan riski- ja haittatekijöitä ja miten niitä voidaan hallita?
Mitkä ovat työrooliisi liittyvät oikeudet, vastuut ja velvoitteet?
Mitä lainsäädäntö edellyttää, kun työskennellään matkailu- ja ravitsemisalalla?

Opiskelumateriaali

Työyhteisötaidot ( 1op): Alustalla oleva materiaali
Lainsäädäntö (2op): Alustalla oleva materiaali
Anniskeluosaaminen ( 1op): Valviran uusin Alkoholiasiat ravintolassa -opas. (8/2018).
Hygieniaosaaminen (1op): Ruokaviraston ja muu alustalla oleva materiaali.

Tenttien ja tehtävien ajoittuminen

ilmoitetaan Learn-alustalla

Lisätietoja opiskelijoille

Mahdollisuus suorittaa Ruokaviraston hygieniapassi 1 op (erillinen todistus)
Mahdollisuus suorittaa Valviran anniskeluosaamistesti eli anniskelupassi. 1 op ( erillinen todistus).

Anniskelu- ja hygieniapassit voi sisällyttää tutkinnon valinnaisopintoihin.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Työyhteisötaidot ( 1op); tehtävä (hyväksytty/täydennettävä)
Alankeskeinen lainsäädäntö (2op); verkkotentti (hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan 80% maksimipisteistä).
Anniskeluosaaminen; tehtävä (hyväksytty/täydennettävä)
Hygieniaosaaminen; tehtävä (hyväksytty / täydennettävä)

Siirry alkuun