Hygieniapassi (2 op)
Toteutuksen tunnus: VV00CY67-3008
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 10.03.2020 - 02.04.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 09.04.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Lähiosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
- Toimipiste
- Savonlinnan kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 40
- Opettajat
- Päivi Lahikainen
- Vastuuopettaja
- Eeva Kuoppala
- Ryhmät
-
VV2019-2020Valinnaiset opinnot 2019-2020
- Opintojakso
- VV00CY67
Tavoitteet
Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet. Saat valmiuksia Eviran hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
Sisältö
Perehdyt STM:n asetuksessa n:ro 1115 3172 (23.11.2001) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän henkilön on hallittava. Saat valmiuksia Eviran hygieniasaamistestin suorittamiseen.
1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset
Arviointiasteikko
1-5