Siirry suoraan sisältöön

Kehittämistyö (5 op)

Toteutuksen tunnus: IB00CP26-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
12.04.2021 - 25.04.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.09.2021 - 31.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
2 op
Virtuaaliosuus
3 op
TKI-osuus
2 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Liiketalouden koulutusyksikkö, Kouvola (vanhennettu)
Toimipiste
Kouvolan kampus
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Degree Programme in Digital International Business
Opettajat
Slaveya Hämäläinen
Jagat Kunwar
Vastuuopettaja
Jagat Kunwar
Ryhmät
IBKV19SP1
Digital international business, International marketing
IBKV19SP2
Digital international business, Global supply chain management
Opintojakso
IB00CP26
Toteutukselle IB00CP26-3004 ei löytynyt varauksia!

Opiskelumateriaali

Regular attendance in classes and completing assigned tasks must be enough to achieve the learning objectives. However, to understand the research methods, I recommend:

Patton, M. Q., 2015. Qualitative research & evaluation methods : Integrating theory and practice. Thousand Oaks, California: SAGE Publications, Inc..
Saunders, M., Lewis, P. & Thornhill, A., 2016. Research Methods for Business Students. Essex: Pearson Education Limited.
Silverman, D. & Marvasti, A., 2008. Doing Qualitative Research: A Comprehensive Guide. Los Angeles: SAGE Publications.

Opiskelumuodot ja -menetelmät

At the end of the study unit, students should be able to

Write and modify their research plan
Start their literature review with a sample of annotated bibliography
Plan their conceptual framework
Prepare a research matrix connecting concepts and measurements
Plan a data collection instrument

Tenttien ja tehtävien ajoittuminen

The maximum number of points for the course is 100, broken down as follows:

5 Separate tutorial tasks (each 20%)

To pass the course, you must:

Complete each item of assessment listed above
Attain at least half of the available points for each item of assessment listed above.
No exceptions will be made to these minimum requirements

Arviointiasteikko

1-5

Siirry alkuun