Skip to main content

Business and entrepreneurship (5 cr)

Code: LT00AA91-3034

General information


Enrollment
23.08.2021 - 29.08.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
23.08.2021 - 17.10.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
2 cr
Virtual portion
3 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Liiketalouden koulutusyksikkö, Mikkeli (vanhennettu)
Campus
Mikkeli Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Degree programmes
Degree Programme in Business Management
Teachers
Marjaana Roponen
Teacher in charge
Marjaana Roponen
Groups
LTMI21SM
Business Management, part-time studies
Course
LT00AA91
No reservations found for realization LT00AA91-3034!

Objective

You are able to assess the role and potential of entrepreneurship in society. You are able to demonstrate your familiarity with and explain the opportunities for entrepreneurship offered by digital society. You are able to describe what the operations and processes of enterprises involve. You are able to compare the forms of business ownership in different situations. You are able to demonstrate your familiarity with the main stakeholder groups of enterprises.

Content

What opportunities does digital society offer for entrepreneurship? What is the role of entrepreneurship in society? What are the operational processes of enterprises? What are the main stakeholder groups? What aspects must be considered when deciding the form of businesses? What are the key interest groups?

Course material

Hämäläinen, V., Maula, H. & Suominen, K. 2016. Digiajan strategia. [Helsinki]: Alma. (e-aineisto)
Ilmarinen, V. & Koskela, K. 2015.
Digitalisaatio: Yritysjohdon käsikirja. [Helsinki]: Talentum. (e-aineisto)
Viitala, R. ja Jylhä, E. 2013. Liiketoimintaosaaminen: menestyvän yritystoiminnan perusta. Helsinki: Edita (soveltuvin osin, saatavilla myös e-aineistona).
sekä muu materiaali ja ajankohtaisaineisto

Study forms and methods

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen. Opiskelusi rytmittyvät työjärjestyksen mukaisten ryhmätapaamisten ja itsenäisesti tehtävien oppimistehtävien mukaan.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Jos työskentelet alan yrityksessä, organisaatiossa tai korkeakoulun tarjoamassa projektissa, voit suorittaa opintojakson tai moduulin työpaikallasi/projektissa joko kokonaan tai osittain. Tällöin olet yhteydessä opintojakson alussa opintojakson opettajaan ja sovit työpaikallesi/projektille tehtävästä kehittämistehtävästä. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne sekä teoriassa että käytännössä. Osoitat osaamisesi osaamisen näyttönä, jonka laajuus määräytyy opintojakson oppimistavoitteiden mukaan.

Työhön integroitu oppimisväylä:
Perehdyt itsenäisesti opintojaksoon liittyvään materiaaliin ja teet tarvittavat oppimistehtävät. Oppimistehtävät sisältävät työviikkopohjaisen oppimisväylän toteutukseen suhteutettuna enemmän itsenäistä aiheeseen tutustumista. Itsenäisen suorituksen voit tehdä myös samanaikaisesti työviikkopohjaisen opetuksen kanssa. Tällöin voit osallistua lähiopetukseen kiinnostuksesi ja tarpeittesi mukaisesti. Mikäli opintojakso tai sen osa toteutetaan verkossa, oppimistehtävät ovat verkkototeutuksen mukaiset.
Mikäli sinulla on aiheeseen liittyvää aikaisempaa osaamista, voit hyväksilukea opintojakson vastaavalla työkokemuksella tai opinnoilla joko kokonaan tai osittain (osaamisen näyttö, jos ei ole todistusta). Osittaisessa hyväksilukemisessa suoritat itsenäisenä opiskeluna ne osa-alueet, joita ei ole hyväksiluettu.

Evaluation scale

1-5

Go back to top of page