Siirry suoraan sisältöön

Talous- ja uimavedet (5 op)

Toteutuksen tunnus: YT00AF72-3010

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
06.04.2022 - 22.04.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
29.08.2022 - 18.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Metsätalouden ja elintarvike- ja ympäristöteknologian koulutusyksikkö
Toimipiste
Mikkelin kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Ympäristöteknologian koulutus
Opettajat
Henna Kauppi
Vastuuopettaja
Henna Kauppi
Ryhmät
YTMI22KP
Ympäristöteknologia, päivätoteutus
Opintojakso
YT00AF72
Toteutukselle YT00AF72-3010 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Osaat talous- ja uimavesiin liittyvät soveltamisohjeet ja säädökset. Osaat ottaa ja käsitellä näytteitä oikein ja tiedät mitä eri näytteenotolla tavoitellaan. Osaat opastaa toisen henkilön oikeaan näytteenottoon eri tilanteissa ja tarpeissa. Osaat arvioida talous- ja uimavesien valvontatarvetta ja kohteita.

Sisältö

Mikä merkitys talous- ja uimavesien laadulla on ihmisen terveydelle?
Miten ja miksi talous- ja uimavesien laatua seurataan.
Miksi näytteitä otetaan ja mihin saatua tietoa käytetään?

Arviointi

a. käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa
b. arvioida käyttämiään tietolähteitä kriittisesti
c. työskennellä tiimin jäsenenä asiantuntijatehtävissä työelämässä sekä huomata ja kuvata ammattialan ongelmia

Opiskelumateriaali

Opettajan Learnissa jakama materiaali.

Opiskelumuodot ja -menetelmät

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Työjärjestyksen mukaiset teoriatunnit.

Työhön integroitu oppimisväylä:
Soveltuu nopeuttajille, ei edeltävyysehtoja.

TKI ja työelämäyhteistyö

-

Tenttien ja tehtävien ajoittuminen

Tentin ja oppimistehtävien palautusajat ilmoitetaan opintojakson alussa

Opiskelijan työmäärä

135h

Toteutuksen osien kuvaus

Käymme opintojaksolla läpi talous- , uima-, ja allasvesiä

Arviointiasteikko

1-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Arviointi perustuu oppimistehtävien suoritukseen

Esitietovaatimukset

Perustiedot veden hankinnasta ja käsittelymenetelmistä sekä näytteenoton perusteista.

Siirry alkuun