Perusharjoittelu (15 op)
Toteutuksen tunnus: RE00EC92-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
08.11.2021 - 21.11.2021
Ajoitus
01.01.2022 - 31.07.2022
Opintopistemäärä
15 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Kulttuurin koulutusyksikkö
Toimipiste
Kouvolan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
- Restauroinnin koulutus
Opettaja
- Jari-Pekka Muotio
Vastuuopettaja
Jari-Pekka Muotio
Ryhmät
-
REKV20SPRestaurointi, päivätoteutus
Tavoitteet
Syvennät taitojasi alan työtehtäviin ja täydennät koulutuksesi opintoja.
Sovellat teoriassa opittuja tietoja käytäntöön ja kehität valmiuksiasi itsenäiseen työskentelyyn.
Tunnistat omat kehittämistä vaativat ammatilliset osaamisalueet.
Opit ymmärtämään työelämän pelisäännöt ja sen, miten organisaatio ja työyhteisö toimivat.
Sisältö
Etsit tarkoituksenmukaisen harjoittelupaikan oman urapolkusi näkökulmasta katsottuna
Teet harjoittelun aikana ammattialan työtehtäviä.
Raportoit harjoittelun annettujen ohjeiden mukaisesti.
Opiskelumuodot ja -menetelmät
Xamk tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden suorittaa opintojaan joustavasti eri elämän tilanteita mukaillen. Opiskelijoille on tarjolla kolme oppimisväylää: työviikkopohjainen oppimisväylä, opintoja nopeuttava oppimisväylä sekä työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä.
Työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä.
TKI ja työelämäyhteistyö
Harjoittelu kokonaisuus 30 op koostuu kahdesta osasta:
Perusharjoittelu 15 op
Syvenntäväharjoittelu 15 op
Harjoittelu toteutuu opiskelijan valitsemassa ja etsimässä työelämäkohteessa.
Lisätietoja opiskelijoille
Harjoitteluohjeet ovat Learn-alustalla
Työharjoittelu restaurointi
Avain RE
Arviointiasteikko
1-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Hajoittelun päätyttyä opiskelija toimittaa harjoittelulomakkeet harjoittelukoordinaattorille:
- Työharjoittelusopimus
- Työharjoittelun toteuttumisen päiväkirja
- Työharjoittelun arviointi ja palaute (työnantaja)
- Harjoittelun esitys muille opiskelijoille
Kun opiskelija on palauttanut lomakkeet harjoittelun koordinaattorille, opintopisteet merkitään Peppiin