Skip to main content

Advanced practical training (15 cr)

Code: MR00DU77-3005

General information


Enrollment

06.04.2022 - 22.04.2022

Timing

01.08.2022 - 31.12.2022

Number of ECTS credits allocated

15 op

Virtual portion

1 op

RDI portion

15 op

Mode of delivery

94 % Contact teaching, 6 % Distance learning

Unit

Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work

Campus

Mikkeli Campus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

0 - 60

Degree programmes

  • Degree Programme in Tourism and Service Business

Teachers

  • Tiina Tuovinen

Groups

  • MRMI21SP
    Tourism and Service Business, full-time studies

Objective

You can set appropriate goals for the practical training in accordance with your own professional development.
You can work with a research and development oriented attitude in typical professional tasks and you become familiar with managerial or specialist positions or with entrepreneurship.
You can identify and describe the managerial principles and methods of your practical training place.
You can describe and analyze the responsible business processes in your training place and you can work in accordance with the principles of responsible business.
You can set further goals for developing your skills in the professional field according to your career plan.

Content

What kind of goals to set to the practical training from the viewpoint of personal professional development?
What are the main service and production systems in the practical training place and how to work in these processes according to the business idea and as a professional and skilled member of the working team?
How to work as a specialist in the professional field in work communities or as an entrepreneur?
What kind of developmental skills to bring to the work community and how?

Yksilölliset oppimisväylät

Harjoittelu voi olla palkallista (työsopimuksella tehtävää) tai palkatonta (harjoittelusopimus). Kaikista harjoitteluista laditaan harjoittelusuunnitelma. Aiemman, tutkintoon soveltuvan työkokemuksen voi hyväksyttää harjoitteluksi kirjoittamalla siitä raportin. Tästä on hyvä neuvotella harjoitteluvastaavan kanssa.

Further information

Syventävän harjoittelun, 15 op, tavoitteet:
Osaat määritellä tarkoituksenmukaiset tavoitteet harjoittelulle oman ammatillisen kehittymisesi näkökulmasta.
Osaat työskennellä tutkivalla ja kehittävällä työotteella oman alasi tyypillisissä tehtävissä tai perehdyt esimies- tai asiantuntijatehtäviin tai yrittäjyyteen.
Osaat tunnistaa ja kuvata harjoittelupaikan johtamisen periaatteet ja menetelmät.
Osaat tunnistaa ja analysoida harjoittelupaikan vastuullisen liiketoiminnan osa-alueita ja osaa toimia vastuullisen liiketoiminnan periaatteiden mukaisesti.
Osaat asettaa jatkotavoitteita osaamisesi kehittämiselle urasuunnitelmasi mukaisesti.

Evaluation scale

Approved/Failed

Qualifications

Completing the course requires the basic qualifications and skills of the hospitality field.