Professional English (5 cr)
Code: KY00AA04-3206
General information
Enrollment
14.03.2022 - 31.03.2022
Timing
02.05.2022 - 31.07.2022
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Kielet ja viestintä, Mikkeli
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 70
Teachers
- Oxana Turko
- Tarmo Ahvenainen
Teacher in charge
Tarmo Ahvenainen
Groups
-
VV2021-2022Optional studies 2021-2022
Objective
You are able to actively use the basic professional vocabulary of your field.
You are able to look for information in English in professional sources and apply it in different study and work related communication situations.
You are able to communicate in English orally and in writing in various situations in your professional field.
Content
What professional vocabulary is essentially necessary?
How to look for information in professional sources in English and how to apply this information?
How to interact in spoken communication situations in English and how to draw up texts in English for professional purposes?
How to communicate in study-related situations and work communities in English?
Opiskelumateriaali
Opettajan tarjoama materiaali Learnissa.
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen. Opiskelusi rytmittyvät työjärjestyksen mukaisten ryhmätapaamisten ja itsenäisesti tehtävien oppimistehtävien mukaan.
TKI ja työelämäyhteistyö
Alakohtaisen sanaston opiskelu ja omaksuminen
Opiskelijan työmäärä
Opintojakson laajuus on 5 op = 135 h opiskelijatyötä
Verkko-opetusta 3 x 1,5 h toukokuussa 2022
Toteutuksen osien kuvaus
Kirjallinen osaaminen
Suullinen osaaminen
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Arvioitavat tehtävät Learnissa, suullinen videoesitys ja kirjallinen koe Learnissa
Qualifications
If you have been instructed to participate in the Intensive course of English, you must complete it or independently acquire the equivalent knowledge and skills before you can participate in this course.