Siirry suoraan sisältöön

Metsästä tuotteeksi (5 op)

Toteutuksen tunnus: MU00DT31-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
07.11.2022 - 18.11.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2023 - 26.02.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Kulttuurin koulutusyksikkö
Toimipiste
Kouvolan kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 20
Koulutus
Biotuotemuotoilun koulutus
Opettajat
Tommi Rintamäki
Vastuuopettaja
Tommi Rintamäki
Ryhmät
BTMKV22KP
Biotuotemuotoilun koulutus, päivätoteutus
Opintojakso
MU00DT31
Toteutukselle MU00DT31-3002 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

- osaat hyödyntää puuta koko elinkaaren ajalta
- osaat puun ja puupohjaisten materiaalien tarkoituksenmukaisen käytön
- tunnistat metsän monimuotoisuuden tarjoamat mahdollisuudet tuotesuunnittelun näkökulmasta

Sisältö

Miten tunnistat puun ja puupohjaisten materiaalien tärkeimmät ominaisuudet?
Mihin ja miten puuta ja puupohjaisia materiaaleja käytetään tulevaisuudessa?
Miten suunnittelet esteettisiä ja tarkoituksenmukaisia esineitä käyttäen samalla vastuullisesti materiaalia?

Opiskelumateriaali

Saatavilla opintojakson Learn alustalla.

Opiskelumuodot ja -menetelmät

Xamk tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden suorittaa opintojaan joustavasti eri elämän tilanteita mukaillen. Opiskelijoille on tarjolla kolme oppimisväylää: työviikkopohjainen oppimisväylä, opintoja nopeuttava oppimisväylä sekä työssäkäyntiin integroitu oppimisväylä.

Työviikkopohjainen oppimisväylä lukujärjestyksen mukaan.

TKI ja työelämäyhteistyö

Mahdollinen työelämälähtöinen harjoitustyö, jossa aito toimeksianto ulkopuoliselta yhteistyöyritykseltä.

Opiskelijan työmäärä

5 op on 135h, josta kontaktiopetuksen osuus on 70h ja itsenäisen työn osuus 65h

Lisätietoja opiskelijoille

Opintojaksolla toteutetaan aiheeseen liittyviä oppimistehtäviä.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Itsearviointi, reflektointi ja vertaisarviointi
Aktiivinen osallistuminen ja oppimistehtävän arviointi

Siirry alkuun