Hospitality business development (5 cr)
Code: MR00DU61-3005
General information
Enrollment
06.04.2023 - 21.04.2023
Timing
30.10.2023 - 31.12.2023
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
RDI portion
4 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Seats
0 - 40
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Tuija Silfer-Karppanen
- Laura Pulkkinen
Teacher in charge
Tuija Silfer-Karppanen
Groups
-
MRMI22KVTourism and Service Business, online studies
Objective
You can identify and evaluate the development needs of tourism and hospitality business. You strengthen your development skills.
You become familiar with the financing resources of development projects and the factors affecting the quality and effectiveness of development activities.
You can plan and implement tourism and hospitality business development processes and report on them.
Content
What kind of development activities are there in the hospitality field and how can the development needs be identified?
What kind of development methods are used in the development work of hospitality business?
How do you plan and implement the development project?
How do you assess the quality and effectiveness of the development activities?
Where do you find the recourses and funding for development activities?
The course involves a practical project with a case company or organization.
Opiskelumateriaali
Opintojakson materiaalina on Learn alustan materiaali, sekä muu itsenäisesti etsitty materiaali.
Yksilölliset oppimisväylät
Opintojakso opiskellaan verkkototeutuksena.
Opintojakso sisältää neljä Teams-tapaamista. Luennot tallennetaan ja se on katsottavissa myöhemmin Learn -alustan linkin kautta.
Työelämälähtöinen oppimisväylä: Opintojakso on mahdollista integroida työelämään.
TKI ja työelämäyhteistyö
Opintojaksoon liittyy käytännönläheinen työelämäprojekti.
Tentit ja muut määräajat
Työelämäprojekti tehdään ryhmätyönä opintojakson aikana.
Oppimistehtävät tulee palauttaa niille määrättyihin palautuspäiviin mennessä.
Opiskelijan työmäärä
135h
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Opintojakso arvioidaan ryhmätyönä tehdyn työelämäprojektin perusteella.
Qualifications
Completing the course requires basic knowhow and skills related to the hospitality business and basic research and development skills.