Perusharjoittelu (15 op)
Toteutuksen tunnus: MR00DU64-3010
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
07.11.2022 - 18.11.2022
Ajoitus
01.01.2023 - 31.12.2023
Opintopistemäärä
15 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
Kotkan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
1 - 60
Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettaja
- Sirpa Sahinjoki
Ryhmät
-
MRKT22SVMatkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
Tavoitteet
Tutustut oman alasi työtehtäviin ja laajennat alan tuotannollista osaamista ja työelämätuntemusta.
Osaat määritellä tarkoituksenmukaiset tavoitteet harjoittelulle oman ammatillisen kehittymisesi ja urasuunnitelmiesi näkökulmasta.
Osaat toimia osana harjoittelupaikkasi palvelu- ja tuotantoprosesseja sekä kuvata ja analysoida niitä.
Osaat asettaa jatkotavoitteita osaamisesi kehittämiselle urasuunnitelmasi mukaisesti.
Sisältö
Mikä on harjoittelun merkitys?
Mitkä ovat alan keskeiset työtehtävät, jotka tulisi hallita?
Millaiset tavoitteet asetan osaamiseni kehittymiselle harjoittelun aikana?
Mitkä ovat harjoittelupaikan keskeiset palvelu- ja tuotantoprosessit ja miten työskentelen prosessien eri työtehtävissä tavoitteellisesti?
Opiskelumuodot ja -menetelmät
Jokainen opiskelija tekee perusharjoittelun oman aikataulun mukaan. Yhteisiä harjoitteluaikoja restonomikoulutuksessa ei ole.
Harjoittelu 1 / ydinosaamisen harjoittelu / perusharjoittelu 15 op:
Tutustut oman alasi työtehtäviin ja laajennat alan tuotannollista osaamista ja työelämätuntemusta.
Osaat määritellä tarkoituksenmukaiset tavoitteet harjoittelulle oman ammatillisen kehittymisesi ja urasuunnitelmiesi näkökulmasta.
Osaat toimia osana harjoittelupaikkasi palvelu- ja tuotantoprosesseja sekä kuvata ja analysoida niitä.
Osaat asettaa jatkotavoitteita osaamisesi kehittämiselle urasuunnitelmasi mukaisesti.
Opiskelijan työmäärä
15 op l. 405h
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Harjoittelu arvioidaan H-merkinnällä
Esitietovaatimukset
Edellytetään perustiedot alasta ja sen työtehtävistä sekä asiakaspalvelusta.