Hospitality business working life skills (5 cr)
Code: MR00DU38-3012
General information
Enrollment
21.08.2023 - 01.09.2023
Timing
04.09.2023 - 29.10.2023
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 70
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Tiina Tuovinen
- Eeva Koljonen
- Sirpa Sahinjoki
- Laura Pulkkinen
Teacher in charge
Sirpa Sahinjoki
Groups
-
MRKT23SVTourism and service business, online studies
Objective
You can identify the characteristics, challenges and safety and security risks in hospitality business and know the means of control.
You know your rights, responsibilities and duties at work and you can act accordingly.
You can act in multicultural work communities and adopt an entrepreneurial approach in your work.
Content
What kinds of risks and safety and security issues are involved in hospitality business?
What are the rights, duties and responsibilities of your work?
How do you work according to law in hospitality business?
Opiskelumateriaali
Työyhteisötaidot (1op): Learn-alustalla oleva materiaali.
Lainsäädäntö (2op): Learn-alustalla oleva materiaali.
Anniskeluosaaminen (1op): Valviran uusin Alkoholiasiat ravintolassa -opas (8/2018).
Hygieniaosaaminen (1op): Ruokaviraston ja muu Learn-alustalla oleva materiaali.
Yksilölliset oppimisväylät
Itsenäinen suoritustapa verkkototeutuksena, itsenäisesti suoritettavat oppimistehtävät ja itsenäinen aiheeseen tutustuminen.
TKI ja työelämäyhteistyö
Opintojaksoon ei sisälly harjoittelua.
Tentit ja muut määräajat
Opintojaksoon kuuluu
2 op verkkotentti alan keskeisestä lainsäädännöstä ja turvallisuudesta.
hygieniaosaamisen verkkotentti
Opiskelijan työmäärä
135 h
Further information
Mahdollisuus suorittaa Ruokaviraston hygieniapassi 1 op (erillinen todistus).
Mahdollisuus suorittaa Valviran anniskeluosaamistesti eli anniskelupassi 1 op (erillinen todistus).
Anniskelu- ja hygieniapassit voi sisällyttää tutkinnon täydentävän osaamisen opintoihin.
Evaluation scale
Approved/Failed
Assessment methods and criteria
Työyhteisötaidot (1 op); tehtävä (hyväksytty/täydennettävä).
Alan keskeinen lainsäädäntö (2 op); verkkotentti (hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan 80 % maksimipisteistä).
Anniskeluosaaminen; tehtävä (hyväksytty/täydennettävä).
Hygieniaosaaminen (1op); tehtävät ja verkkotentti (hyväksytty/täydennettävä).