Siirry suoraan sisältöön

Toimitusketjun hallinta (5 op)

Toteutuksen tunnus: LT00AB01-3033

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

07.11.2022 - 18.11.2022

Ajoitus

09.01.2023 - 30.04.2023

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Liiketalouden koulutusyksikkö

Toimipiste

E-kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

20 - 60

Koulutus

  • Liiketalouden koulutus

Opettaja

  • Tuomo Kettula

Vastuuopettaja

Tiina Rissanen

Ryhmät

  • LTMI22SVA
    Liiketalous, verkkototeutus

Tavoitteet

Osaat määritellä yrityksen tilaus- ja toimitusketjuprosessin. Osaat perustella tilaus- ja toimitusketjun merkityksen yrityksen kannattavuuteen. Osoitat perehtyneisyyttä yrityksen logistiikan kokonaisuuteen. Osaat kuvailla toiminnanohjausjärjestelmän merkityksen tilaus- ja toimitusketjussa. Osaat käyttää toiminnanohjausjärjestelmän perustoimintoja.

Sisältö

Miten tilaus- ja toimitusketju muodostuu? Miten tilaus- ja toimitusketju vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen? Mikä on logististen päätösten merkitys yrityksen toiminnassa? Kuinka toiminnanohjausjärjestelmä auttaa tilaus- ja toimitusketjun hallinnassa? Millaisia ovat toiminnanohjausjärjestelmän perustoiminnot ja –raportit?

Opiskelumateriaali

Materiaalit ilmoitetaan kurssin Learn-alustalla.

Yksilölliset oppimisväylät

Itsenäisesti verkossa suoritettava oppimisväylä: suoritat opinnot itsenäisesti verkossa kurssille aikataulutettujen oppimistehtävien ja nauhoitettujen luentojen avulla.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä: keskustele ja suunnittele opettajan kanssa tästä vaihtoehdosta.

Työhön integroitu oppimisväylä: mahdollinen, jos esim. työskentelet ammattialaan liittyvässä yrityksessä tai organisaatiossa tai ammattialaan liittyvissä työtehtävissä. Tällöin voit suorittaa opintojakson työpaikallasi/projektissa joko kokonaan tai osittain. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne sekä teoriassa että käytännössä. Oppimistehtävien sisällöstä sinun tulee aina sopia opintojakson opettajan kanssa

Mikäli haluat noudattaa opintoja nopeuttavaa tai työhön integroitua oppimisväylää, sovitaan siitä erikseen opettajan kanssa opintojakson alkaessa.

Tentit ja muut määräajat

Ilmoitetaan kurssin Learn-alustalla.

Opiskelijan työmäärä

133h verkossa tapahtuvaa työskentelyä

Arviointiasteikko

1-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Arvioinnista ilmoitetaan kurssin Learn-alustalla. Arviointi perustuu itsenäisesti toteutettaviin oppimistehtäviin ja tenttiin.

Esitietovaatimukset

Yritystoiminta ja yrittäjyys sekä Yrityksen talous tai vastaavat tiedot