Skip to main content

Hospitality business development (5 cr)

Code: MR00DU61-3006

General information


Enrollment

07.11.2022 - 18.11.2022

Timing

09.01.2023 - 30.04.2023

Number of ECTS credits allocated

5 op

RDI portion

3 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work

Campus

Mikkeli Campus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

20 - 40

Degree programmes

  • Degree Programme in Tourism and Service Business

Teachers

  • Hanna Pajari-Seppänen
  • Kirsi Kuusisto

Teacher in charge

Kirsi Kuusisto

Groups

  • MRMI21SP
    Tourism and Service Business, full-time studies

Objective

You can identify and evaluate the development needs of tourism and hospitality business. You strengthen your development skills.
You become familiar with the financing resources of development projects and the factors affecting the quality and effectiveness of development activities.
You can plan and implement tourism and hospitality business development processes and report on them.

Content

What kind of development activities are there in the hospitality field and how can the development needs be identified?
What kind of development methods are used in the development work of hospitality business?
How do you plan and implement the development project?
How do you assess the quality and effectiveness of the development activities?
Where do you find the recourses and funding for development activities?
The course involves a practical project with a case company or organization.

Opiskelumateriaali

Opiskelumateriaalia löydät opintojakson Learn alustalta. Opintojakson tehtäviin voit käyttää myös muuta vaihtoehtoista materiaalia.

Yksilölliset oppimisväylät

Opintojakso toteutetaan lähiopetuksena.
Opintojaksossa tehdään harjoitteita ja tehtäviä yksin sekä ryhmässä.
Opintojakson tehtävät esitellään opintojakson alkaessa.

TKI ja työelämäyhteistyö

Opintojaksoon liittyy käytännönläheinen työelämäprojekti.

Tentit ja muut määräajat

Työelämäprojekti tehdään ryhmätyönä opintojakson aikana.

Opintojakson tehtävät tulee palauttaa niille asetettuihin määräaikoihin mennessä.

Opiskelijan työmäärä

135h

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

Opintojakso arvioidaan ryhmätyönä tehdyn työelämäprojektin perusteella

Qualifications

Completing the course requires basic knowhow and skills related to the hospitality business and basic research and development skills.