Siirry suoraan sisältöön

Opinto- ja urasuunnittelu (5 op)

Toteutuksen tunnus: KY00DS63-3297

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
21.08.2023 - 01.09.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2025 - 30.04.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Metsätalouden ja elintarvike- ja ympäristöteknologian koulutusyksikkö
Toimipiste
Kouvolan kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Kehittyvän elintarviketekniikan koulutus
Opettajat
Marjo Malinen
Vastuuopettaja
Marjo Malinen
Ryhmät
ELKV23SP
Kehittyvä elintarviketekniikka, päivätoteutus
Opintojakso
KY00DS63

Toteutuksella on 10 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 21 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ma 02.09.2024 klo 13:00 - 14:30
(1 t 30 min)
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
To 03.10.2024 klo 13:00 - 14:30
(1 t 30 min)
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Pe 01.11.2024 klo 12:00 - 13:30
(1 t 30 min)
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297
142 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Ma 18.11.2024 klo 13:00 - 14:30
(1 t 30 min)
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Ma 13.01.2025 klo 10:00 - 11:30
(1 t 30 min)
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297
251 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Ti 04.02.2025 klo 10:15 - 11:00
(0 t 45 min)
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297
142 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Pe 07.02.2025 klo 09:00 - 17:00
(8 t 0 min)
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297
FoodLab 115 Mikrobiologia/kemia
Ti 11.03.2025 klo 10:15 - 11:45
(1 t 30 min)
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Ma 14.04.2025 klo 09:00 - 09:45
(0 t 45 min)
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3366, Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297
PAJAG PajaGalleria, pajarakennus
To 24.04.2025 klo 13:30 - 16:00
(2 t 30 min)
KehitysFoorumi keskustelu
FoodLab 102 Tuotekehitystila
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Osaat toimia vastuullisesti opiskelijana ja korkeakouluyhteisön jäsenenä.
Osaat asettaa oppimistavoitteesi, suunnitella opinto- ja urapolkuasi, seurata opintojesi edistymistä ja arvioida omaa oppimistasi.
Osaat edistää työelämä- ja työllistymisvalmiuksiasi.
Osaat toimia oman alasi eettisten periaatteiden mukaisesti.
Osaat markkinoida omaa osaamistasi työelämälle.

Sisältö

Millainen Xamk on opiskeluyhteisönä ja oppimisympäristönä?
Miten rakennat oman opinto- ja urasuunnitelman?
Miten tunnistat oman osaamisesi ja edistät työelämävalmiuksiasi?
Millainen on ammattialasi?
Mitä ja millainen on alasi ammattietiikka?
Miten markkinoit omaa osaamistasi ja vahvistat työnhakutaitojasi?
Miten edistät jatkuvaa oppimistasi?

Opiskelumateriaali

Opettajan Learnissa jakama materiaali

Opiskelumuodot ja -menetelmät

Työviikkopohjainen oppimisväylä: Työjärjestyksen mukaiset tunnit

Opintoja nopeuttava oppimisväylä: Itsenäiset suoritustavat

TKI ja työelämäyhteistyö

Mahdollisuuksien mukaan vierailuja/muuta työelämäyhteistyötä

Tenttien ja tehtävien ajoittuminen

Tehtävien määräajat ilmoitetaan lukukauden alussa.

Opiskelijan työmäärä

Opintojakson kokonaistyömäärä on 135 h. Varaa aikaa tähän 2 op osakokonaisuuteen 54 h/ 2. lukuvuosi.

Toteutuksen osien kuvaus

Miten rakennat oman opinto- ja urasuunnitelman?
Miten tunnistat oman osaamisesi ja edistät työelämävalmiuksiasi?
Millainen on ammattialasi?
Mitä ja millainen on alasi ammattietiikka?
Miten markkinoit omaa osaamistasi ja vahvistat työnhakutaitojasi?
Miten edistät jatkuvaa oppimistasi?

Lisätietoja opiskelijoille

Opintojakso jakautuu useammalle lukuvuodelle. Toisena lukuvuotena 2 op.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Opiskelija osaa
• etsiä tietoa opiskeluun ja urasuunnitteluun keskeisistä tietolähteistä
• käyttää keskeisiä opiskeluun, urasuunnitteluun ja työnhakuun liittyviä malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita
• toimia opiskelijatiimin ja yhteisön jäsenenä tavoitteellisesti.
• perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti

Laadullinen arviointi, opiskelijan itse- ja vertaisarviointi

Siirry alkuun