Opinto- ja urasuunnittelu (5 op)
Toteutuksen tunnus: KY00DS63-3297
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
21.08.2023 - 01.09.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
01.01.2025 - 30.04.2025
Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Metsätalouden ja elintarvike- ja ympäristöteknologian koulutusyksikkö
- Toimipiste
- Kouvolan kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Kehittyvän elintarviketekniikan koulutus
- Opettajat
- Marjo Malinen
- Vastuuopettaja
- Marjo Malinen
- Ryhmät
-
ELKV23SPKehittyvä elintarviketekniikka, päivätoteutus
- Opintojakso
- KY00DS63
Toteutuksella on 10 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 21 t 0 min.
Aika | Aihe | Tila |
---|---|---|
Ma 02.09.2024 klo 13:00 - 14:30 (1 t 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
To 03.10.2024 klo 13:00 - 14:30 (1 t 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Pe 01.11.2024 klo 12:00 - 13:30 (1 t 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
142
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Ma 18.11.2024 klo 13:00 - 14:30 (1 t 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Ma 13.01.2025 klo 10:00 - 11:30 (1 t 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
251
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Ti 04.02.2025 klo 10:15 - 11:00 (0 t 45 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
142
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Pe 07.02.2025 klo 09:00 - 17:00 (8 t 0 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
FoodLab 115
Mikrobiologia/kemia
|
Ti 11.03.2025 klo 10:15 - 11:45 (1 t 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Ma 14.04.2025 klo 09:00 - 09:45 (0 t 45 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3366, Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
PAJAG
PajaGalleria, pajarakennus
|
To 24.04.2025 klo 13:30 - 16:00 (2 t 30 min) |
KehitysFoorumi keskustelu |
FoodLab 102
Tuotekehitystila
|
Tavoitteet
Osaat toimia vastuullisesti opiskelijana ja korkeakouluyhteisön jäsenenä.
Osaat asettaa oppimistavoitteesi, suunnitella opinto- ja urapolkuasi, seurata opintojesi edistymistä ja arvioida omaa oppimistasi.
Osaat edistää työelämä- ja työllistymisvalmiuksiasi.
Osaat toimia oman alasi eettisten periaatteiden mukaisesti.
Osaat markkinoida omaa osaamistasi työelämälle.
Sisältö
Millainen Xamk on opiskeluyhteisönä ja oppimisympäristönä?
Miten rakennat oman opinto- ja urasuunnitelman?
Miten tunnistat oman osaamisesi ja edistät työelämävalmiuksiasi?
Millainen on ammattialasi?
Mitä ja millainen on alasi ammattietiikka?
Miten markkinoit omaa osaamistasi ja vahvistat työnhakutaitojasi?
Miten edistät jatkuvaa oppimistasi?
Opiskelumateriaali
Opettajan Learnissa jakama materiaali
Opiskelumuodot ja -menetelmät
Työviikkopohjainen oppimisväylä: Työjärjestyksen mukaiset tunnit
Opintoja nopeuttava oppimisväylä: Itsenäiset suoritustavat
TKI ja työelämäyhteistyö
Mahdollisuuksien mukaan vierailuja/muuta työelämäyhteistyötä
Tenttien ja tehtävien ajoittuminen
Tehtävien määräajat ilmoitetaan lukukauden alussa.
Opiskelijan työmäärä
Opintojakson kokonaistyömäärä on 135 h. Varaa aikaa tähän 2 op osakokonaisuuteen 54 h/ 2. lukuvuosi.
Toteutuksen osien kuvaus
Miten rakennat oman opinto- ja urasuunnitelman?
Miten tunnistat oman osaamisesi ja edistät työelämävalmiuksiasi?
Millainen on ammattialasi?
Mitä ja millainen on alasi ammattietiikka?
Miten markkinoit omaa osaamistasi ja vahvistat työnhakutaitojasi?
Miten edistät jatkuvaa oppimistasi?
Lisätietoja opiskelijoille
Opintojakso jakautuu useammalle lukuvuodelle. Toisena lukuvuotena 2 op.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija osaa
• etsiä tietoa opiskeluun ja urasuunnitteluun keskeisistä tietolähteistä
• käyttää keskeisiä opiskeluun, urasuunnitteluun ja työnhakuun liittyviä malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita
• toimia opiskelijatiimin ja yhteisön jäsenenä tavoitteellisesti.
• perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti
Laadullinen arviointi, opiskelijan itse- ja vertaisarviointi