Study and career planning (5 cr)
Code: KY00DS63-3297
General information
- Enrollment
-
21.08.2023 - 01.09.2023
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
01.01.2025 - 30.04.2025
Implementation is running.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Department of Forestry and Environmental Technology
- Campus
- Kouvola Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Advanced Food Technology
- Teachers
- Marjo Malinen
- Teacher in charge
- Marjo Malinen
- Groups
-
ELKV23SPKehittyvä elintarviketekniikka, full-time studies
- Course
- KY00DS63
Realization has 10 reservations. Total duration of reservations is 21 h 0 min.
Time | Topic | Location |
---|---|---|
Mon 02.09.2024 time 13:00 - 14:30 (1 h 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Thu 03.10.2024 time 13:00 - 14:30 (1 h 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Fri 01.11.2024 time 12:00 - 13:30 (1 h 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
142
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Mon 18.11.2024 time 13:00 - 14:30 (1 h 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Mon 13.01.2025 time 10:00 - 11:30 (1 h 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
251
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 04.02.2025 time 10:15 - 11:00 (0 h 45 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
142
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Fri 07.02.2025 time 09:00 - 17:00 (8 h 0 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
FoodLab 115
Mikrobiologia/kemia
|
Tue 11.03.2025 time 10:15 - 11:45 (1 h 30 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Mon 14.04.2025 time 09:00 - 09:45 (0 h 45 min) |
Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3366, Opinto- ja urasuunnittelu KY00DS63-3297 |
PAJAG
PajaGalleria, pajarakennus
|
Thu 24.04.2025 time 13:30 - 16:00 (2 h 30 min) |
KehitysFoorumi keskustelu |
FoodLab 102
Tuotekehitystila
|
Objective
You act responsibly as a student and a member of the university community.
You are able to set learning objectives, plan your study and career path, follow your progress in studies and assess your learning.
You are able to improve your working life competencies.
You know how to act according to the ethical principles of your field.
You are able to promote your skills and competencies.
Content
What is Xamk like as a study community and learning environment?
How do you create a personal study and career plan?
How do you identify your skills and competences?
How do you improve your general competences?
What are your profession and line of work like?
What ethical principles are relevant to your field?
How do you promote your competences and strengthen your skills with respect to applying for jobs?
How do you enhance continuous learning?
Course material
Opettajan Learnissa jakama materiaali
Study forms and methods
Työviikkopohjainen oppimisväylä: Työjärjestyksen mukaiset tunnit
Opintoja nopeuttava oppimisväylä: Itsenäiset suoritustavat
RDI and work-related cooperation
Mahdollisuuksien mukaan vierailuja/muuta työelämäyhteistyötä
Timing of exams and assignments
Tehtävien määräajat ilmoitetaan lukukauden alussa.
Student workload
Opintojakson kokonaistyömäärä on 135 h. Varaa aikaa tähän 2 op osakokonaisuuteen 54 h/ 2. lukuvuosi.
Course part description
Miten rakennat oman opinto- ja urasuunnitelman?
Miten tunnistat oman osaamisesi ja edistät työelämävalmiuksiasi?
Millainen on ammattialasi?
Mitä ja millainen on alasi ammattietiikka?
Miten markkinoit omaa osaamistasi ja vahvistat työnhakutaitojasi?
Miten edistät jatkuvaa oppimistasi?
Further information
Opintojakso jakautuu useammalle lukuvuodelle. Toisena lukuvuotena 2 op.
Evaluation scale
Approved/Failed
Assessment methods and criteria
Opiskelija osaa
• etsiä tietoa opiskeluun ja urasuunnitteluun keskeisistä tietolähteistä
• käyttää keskeisiä opiskeluun, urasuunnitteluun ja työnhakuun liittyviä malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita
• toimia opiskelijatiimin ja yhteisön jäsenenä tavoitteellisesti.
• perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti
Laadullinen arviointi, opiskelijan itse- ja vertaisarviointi