Service knowhow in hospitality business (5 cr)
Code: MR00DU41-3014
General information
Enrollment
14.08.2024 - 08.09.2024
Timing
28.10.2024 - 20.12.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
RDI portion
1 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 50
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Hanna Ukkola
- Laura Pulkkinen
Teacher in charge
Laura Pulkkinen
Groups
-
MRKT24SVTourism and service business, online studies
- 29.10.2024 16:30 - 17:15, Palveluosaaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU41-3014
- 05.11.2024 16:30 - 17:30, Palveluosaaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU41-3014
- 12.11.2024 16:30 - 17:15, Palveluosaaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU41-3014
- 19.11.2024 16:30 - 17:30, Palveluosaaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU41-3014
- 26.11.2024 16:30 - 17:15, Palveluosaaminen matkailu- ja ravitsemisalalla MR00DU41-3014
Objective
You learn to understand what hospitality consists of and become familiar with the customer journey.
You can identify the factors of service quality and the impact of quality on customers and on the business success.
You know how to behave in different customer service situations and take into account customers from different cultures, for example, Russian customers.
Content
What does hospitality consist of?
What are the factors of service quality and what does high-quality service consist of?
What does the quality of service mean to customers and companies?
How to behave in different service situations and with customers from different cultures?
Opiskelumateriaali
Opettajien opintojakson alussa ilmoittama materiaali.
Materiaali on pääosin learn alustalla.
Yksilölliset oppimisväylät
1. Työviikkopohjainen oppimisväylä verkossa
Opiskelijoille lähetetään sähköpostilla kirjautumisohjeet Learniin.. Opintojaksoon sisältyy opintojakson infon lisäksi teemoitettuja Teamstapaamisia, joiden luennot tallennetaan. Opintojakso on pääosin itsenäisesti verkossa suoritettava ja arvioitavia oppimistehtäviä , lisäksi opintoihin kuuluu yhteisöllistä kirjoittamista harjaannuttava tehtävä.
2. Opintoja nopeuttava oppimisväylä
Opintoja voi tehdä omaan tahtiin ja siten nopeuttaa etenemistään
3. Työhön integroitu oppimisväylä
Sovi työpaikan tai hankkimasi yhteistyöyrityksen kanssa opintojakson opinnollistamisesta osaamistavoitteiden mukaisesti. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne teoriassa että käytännössä. Osoitat osaamisesi osaamisen näyttönä, jonka laajuus määräytyy opintojakson oppimistavoitteiden mukaan.Ota yhteys opintojakson opettajiin, jos haluat suorittaa opinnot työelämään integroituina.
TKI ja työelämäyhteistyö
Opintojakson oppimistehtäviä voi kytkeä omaan mara-alan työpaikkaan tai hankkeeseen.
Tentit ja muut määräajat
Tehtävien aikataulutus ilmoitetaan opintojakson alkaessa.Opintojakaksolla ei ole tenttiä.
Opiskelijan työmäärä
Laajuus 5 op vastaa 135 h opiskelijan työtä.
Toteutuksen osien kuvaus
Palvelun laatu ja vieraanvaraisuus 3 op
Palvelupolku 1 op
Eri kulttuureista tulevat asiakkaat 1 op
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Opiskelija osaa
Arvoitavat tehtävät, keskustelutehtävät hyväksytty/hylätty , yhteisölline kirjoittaminen
a. käyttää johdonmukaisesti toimialaa kuvaavia käsitteitä
b. etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä
c. hahmottaa alan tehtäväkokonaisuuksia
d. toimia asiakkaiden, käyttäjien ja kohderyhmien kanssa.
f. toimia ryhmän jäsenenä tavoitteellisesti
Tarkempi arviointi painopisteineen ilmoitetaan opintojakson alussa Learn alustalla.