Siirry suoraan sisältöön

Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot (1 op)

Toteutuksen tunnus: SV00DV66-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

06.11.2023 - 17.11.2023

Ajoitus

08.01.2024 - 25.02.2024

Opintopistemäärä

1 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Logistiikan ja merenkulun koulutusyksikkö

Toimipiste

Kotkan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

12 - 40

Koulutus

  • Merenkulun koulutus, sähkövoimatekniikka

Opettaja

  • Matti Hänninen

Vastuuopettaja

Kalle Suoniemi

Ryhmät

  • MSVKT20SP
    Merenkulku, sähkövoimatekniikka, päivätoteutus
  • Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot SV00DV66-3001 / 12.01.2024 10:15 - 16:15
  • Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot SV00DV66-3001 / 19.01.2024 12:00 - 16:00
  • Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot SV00DV66-3001 / 23.01.2024 12:00 - 15:00

Tavoitteet

Tieto, ymmärrys ja taito:
- aluksen keittiö- ja hotellitoimintojen laitteista
- sähköisten ja elektronisten laitteiden käytöstä ja vaatimuksista palovaarallisilla alueilla
- turvallisista työskentelymentelmistä huollossa ja kunnossapidossa
- koneistoissa syntyvien vikojen ja häiriöiden hausta sekä niiden rajaamisesta

Sisältö

- suurkeittiölaitteet
- pesulalaitteet
- hotellilaitteiden turvajärjestelmät
- ilmastointikoneistojen ohjaus- ja automaatiojärjestelmät

Opiskelumateriaali

- Luennoilla jaettava materiaali

Yksilölliset oppimisväylät

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Osallistut työjärjestyksen mukaisesti opetukseen, ohjaukseen ja harjoitustöihin.
Luennot, oppimistehtävät, verkkotyöskentely ja mahdollinen laboratoriotyöskentely.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
n/a

Työhön integroitu oppimisväylä:
Keskustelu opettajan kanssa ja tarvittaessa HOPS-suunnittelu yhdessä opintovastaavan kanssa.

TKI ja työelämäyhteistyö

Opintojaksoon ei sisälly TKI- ja työelämäyhteistyötä

Arviointiasteikko

1-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Aktiivinen osallistuminen, hyväksytyt oppimis- ja harjoitustehtävät ja tentti.

Esitietovaatimukset

- Laivakoneistot 1
- Kylmätekniikka