Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot (1 op)
Toteutuksen tunnus: SV00DV66-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
06.11.2023 - 17.11.2023
Ajoitus
08.01.2024 - 25.02.2024
Opintopistemäärä
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Logistiikan ja merenkulun koulutusyksikkö
Toimipiste
Kotkan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
12 - 40
Koulutus
- Merenkulun koulutus, sähkövoimatekniikka
Opettaja
- Matti Hänninen
Vastuuopettaja
Kalle Suoniemi
Ryhmät
-
MSVKT20SPMerenkulku, sähkövoimatekniikka, päivätoteutus
- 12.01.2024 10:15 - 16:15, Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot SV00DV66-3001
- 19.01.2024 12:00 - 16:00, Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot SV00DV66-3001
- 23.01.2024 12:00 - 15:00, Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot SV00DV66-3001
Tavoitteet
Tieto, ymmärrys ja taito:
- aluksen keittiö- ja hotellitoimintojen laitteista
- sähköisten ja elektronisten laitteiden käytöstä ja vaatimuksista palovaarallisilla alueilla
- turvallisista työskentelymentelmistä huollossa ja kunnossapidossa
- koneistoissa syntyvien vikojen ja häiriöiden hausta sekä niiden rajaamisesta
Sisältö
- suurkeittiölaitteet
- pesulalaitteet
- hotellilaitteiden turvajärjestelmät
- ilmastointikoneistojen ohjaus- ja automaatiojärjestelmät
Opiskelumateriaali
- Luennoilla jaettava materiaali
Opiskelumuodot ja -menetelmät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Osallistut työjärjestyksen mukaisesti opetukseen, ohjaukseen ja harjoitustöihin.
Luennot, oppimistehtävät, verkkotyöskentely ja mahdollinen laboratoriotyöskentely.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
n/a
Työhön integroitu oppimisväylä:
Keskustelu opettajan kanssa ja tarvittaessa HOPS-suunnittelu yhdessä opintovastaavan kanssa.
TKI ja työelämäyhteistyö
Opintojaksoon ei sisälly TKI- ja työelämäyhteistyötä
Arviointiasteikko
1-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Aktiivinen osallistuminen, hyväksytyt oppimis- ja harjoitustehtävät ja tentti.
Esitietovaatimukset
- Laivakoneistot 1
- Kylmätekniikka