Responsible food production (5 cr)
Code: EL00ER92-3001
General information
- Enrollment
-
04.11.2024 - 17.11.2024
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
13.01.2025 - 30.04.2025
Implementation is running.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Department of Forestry and Environmental Technology
- Campus
- Kouvola Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Advanced Food Technology
- Teachers
- Mari Järvenmäki
- Teacher in charge
- Mari Järvenmäki
- Groups
-
ELKV23SPKehittyvä elintarviketekniikka, full-time studies
- Course
- EL00ER92
Realization has 24 reservations. Total duration of reservations is 36 h 0 min.
Time | Topic | Location |
---|---|---|
Wed 29.01.2025 time 13:30 - 15:00 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 04.02.2025 time 08:30 - 10:00 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 05.02.2025 time 12:15 - 13:45 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 11.02.2025 time 08:15 - 09:45 (1 h 30 min) |
Vierailija! Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 12.02.2025 time 13:00 - 14:30 (1 h 30 min) |
Vierailija! Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 18.02.2025 time 08:30 - 10:00 (1 h 30 min) |
Vierailija! Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 19.02.2025 time 11:45 - 13:15 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 04.03.2025 time 08:15 - 09:45 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 05.03.2025 time 08:15 - 09:45 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 11.03.2025 time 08:30 - 10:00 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 12.03.2025 time 12:15 - 13:45 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 18.03.2025 time 08:30 - 10:00 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 19.03.2025 time 08:15 - 09:45 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Tue 25.03.2025 time 09:00 - 10:30 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 26.03.2025 time 10:15 - 11:45 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Tue 01.04.2025 time 09:00 - 10:30 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 02.04.2025 time 14:45 - 16:15 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 08.04.2025 time 09:00 - 10:30 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 09.04.2025 time 09:30 - 11:00 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Thu 17.04.2025 time 14:00 - 15:30 (1 h 30 min) |
Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tue 22.04.2025 time 08:15 - 09:45 (1 h 30 min) |
Seminaari Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 23.04.2025 time 08:30 - 10:00 (1 h 30 min) |
Seminaari Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 23.04.2025 time 10:15 - 11:45 (1 h 30 min) |
Seminaari Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Thu 24.04.2025 time 12:00 - 13:30 (1 h 30 min) |
Seminaari Vastuullinen elintarviketuotanto EL00ER92-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Objective
Pystyt kuvaamaan elintarviketuotantoketjun eri vaiheita ja ottamaan huomioon erilaisia vastuullisuutta lisääviä toimintatapoja ketjun eri vaiheissa.
Osaat arvioida vastuullisuutta eri tavoin, kuten taloudellinen vastuullisuus, sosiaalinen vastuullisuus, ympäristöllinen vastuullisuus.
Content
Mitä tarkoittaa vastuullisuus elintarviketuotannossa?
Kuinka vastuullisuutta voidaan arvioida eri näkökulmista?
Millä keinoin vastuullisuutta voidaan lisätä elintarviketuotannossa?
Mitä merkitystä vastuullisella elintarviketuotannolla on ilmastonmuutokselle, ruokaturvalle tai kiertotaloudelle?
Course material
Opettajan Learnissa jakama materiaali.
Study forms and methods
Ilmoittautuessasi tälle opintojakson toteutukselle osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen. Opiskelusi rytmittyy työjärjestyksen mukaisten ryhmätapaamisten ja itsenäisesti tehtävien oppimistehtävien mukaan. Opintojakson alussa saat alustavan tuntisuunnitelman sekä ohjeistukset ja palautuspäivämäärät kaikkiin tehtäviin sekä tenttien ajankohdat.
Lähiopetukseen osallistuminen tukee oppimistasi. Opetus järjestetään Kouvolan kampuksella eikä etäosallistuminen ole mahdollista.
Voit hakea osaamisen tunnistamista joko koko opintojaksolle tai sen jollekin osa-alueelle. Ole yhteydessä opintojakson opettajaan ennen mahdollisen hakemuksen jättämistä.
RDI and work-related cooperation
Työelämäyhteistyö tarkentuu myöhemmin.
Timing of exams and assignments
Opintojakson suorittamiseksi sinun tulee osallistua tenttiin (1-2 kpl) ja tehdä kaikki oppimistehtävät hyväksytysti. Oppimistehtävien palautuspäivämäärät ja läpäisyvaatimukset ilmoitetaan opintojakson alussa . Tenttien ajankohdat ilmoitetaan opintojakson alussa. Tentin läpäisemiseen vaaditaan 50 % tentin maksimipistemäärästä.
Student workload
Opintojakso on 135 h opiskelijan työtä johon sisältyy lähiopetuksen tunnit.
Course part description
Opintojaksolla tarkastellaan elintarviketuotantoketjun eri vaiheita ja sitä mitä vastuullisuus tarkoittaa elintarviketuotannossa sekä huomioimaan erilaisia vastuullisuutta lisääviä toimintatapoja ketjun eri vaiheissa.
Vastuullisen elintarviketuotannon keskiössä ovat ilmastonmuutos, ruokaturva ja kiertotalous. Opinnoissa perehdyt kuinka vastuullisuutta voidaan arvioida eri näkökulmista ja millä keinoin vastuullisuutta voidaan lisätä elintarviketuotannossa.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Opintojakso arviointi perustuu oppimistehtäviin ja tenttiin. Oppimistehtävien tarkemmat arviointiperusteet ja pisteytys kerrotaan tehtävänannon yhteydessä.
Arvosanaan vaaditan hyväksytysti tehdyt oppimistehtävät ja tentit.