Skip to main content

In-house control (5 cr)

Code: EL00ER88-3001

General information


Enrollment
04.11.2024 - 17.11.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
28.10.2024 - 30.04.2025
Implementation is running.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Department of Forestry and Environmental Technology
Campus
Kouvola Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Degree Programme in Advanced Food Technology
Teachers
Taru Nuorkivi
Mari Järvenmäki
Teacher in charge
Taru Nuorkivi
Groups
ELKV23SP
Kehittyvä elintarviketekniikka, full-time studies
Course
EL00ER88

Realization has 17 reservations. Total duration of reservations is 37 h 30 min.

Time Topic Location
Tue 29.10.2024 time 09:00 - 11:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
245 Tietokoneluokka (26+1), päärakennus
Mon 04.11.2024 time 13:00 - 15:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Mon 11.11.2024 time 13:00 - 15:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Mon 18.11.2024 time 10:00 - 12:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Fri 22.11.2024 time 10:00 - 12:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Fri 29.11.2024 time 10:00 - 12:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Mon 02.12.2024 time 12:15 - 14:30
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Wed 04.12.2024 time 09:00 - 11:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Mon 09.12.2024 time 12:30 - 14:45
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Mon 16.12.2024 time 10:00 - 11:30
(1 h 30 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
142 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Wed 05.02.2025 time 14:00 - 16:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
140 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Thu 06.02.2025 time 11:30 - 13:45
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
355 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Thu 13.02.2025 time 12:45 - 15:00
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
140 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Wed 05.03.2025 time 10:00 - 12:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Wed 12.03.2025 time 09:00 - 11:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Wed 19.03.2025 time 10:00 - 12:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Wed 26.03.2025 time 12:30 - 14:45
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
142 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Changes to reservations may be possible.

Objective

Osaat laatia omavalvontasuunnitelman sekä arvioida tehtyjen omavalvontasuunnitelmien soveltuvuutta erilaisissa kohteissa.
Osaat kuvata HACCP-järjestelmän.
Tiedät omavalvonnan tavoitteet ja tarkoituksen.
Olet perehtynyt aiheeseen liittyvään lainsäädäntöön ja viranomaisohjeistukseen.

Content

Miten laaditaan omavalvontasuunnitelma?
Miten HACCP-järjestelmä pitää huomioida erilaisten kohteiden ja prosessien omavalvonnassa?
Miksi omavalvonta on olemassa?
Millaista lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistusta tulee noudattaa omavalvonnassa?
Mitä hyötyä yritykselle on hyvästä ja toimivasta omavalvonnasta?

Course material

Opettajan Learnissa ilmoittama ja jakama materiaali.

Study forms and methods

Ilmoittautuessasi tälle opintojakson toteutukselle osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen.

RDI and work-related cooperation

Mahdollisuuksien mukaan vierailuja tai muuta työelämäyhteistyötä.

Timing of exams and assignments

Oppimistehtävien palautusajat ja mahdollisen tentin/tenttien määräajat ilmoitetaan opintojakson alussa.

Student workload

5 op tarkoittaa 135h opiskelijan työtä

Course part description

Kurssin käytyäsi ymmärrät, mitä omavalvonta elintarvikeyrityksessä pitää sisällään.

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

Opintojakson arviointi perustuu oppimistehtäviin ja mahdolliseen tenttiin/tentteihin. Tarkemmat arviointikriteerit kerrotaan tehtävänannon yhteydessä.

Go back to top of page