In-house control (5 cr)
Code: EL00ER88-3001
General information
- Enrollment
-
04.11.2024 - 17.11.2024
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
28.10.2024 - 30.04.2025
Implementation is running.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Department of Forestry and Environmental Technology
- Campus
- Kouvola Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Advanced Food Technology
- Teachers
- Taru Nuorkivi
- Mari Järvenmäki
- Teacher in charge
- Taru Nuorkivi
- Groups
-
ELKV23SPKehittyvä elintarviketekniikka, full-time studies
- Course
- EL00ER88
Realization has 17 reservations. Total duration of reservations is 37 h 30 min.
Time | Topic | Location |
---|---|---|
Tue 29.10.2024 time 09:00 - 11:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
245
Tietokoneluokka (26+1), päärakennus
|
Mon 04.11.2024 time 13:00 - 15:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Mon 11.11.2024 time 13:00 - 15:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Mon 18.11.2024 time 10:00 - 12:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Fri 22.11.2024 time 10:00 - 12:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Fri 29.11.2024 time 10:00 - 12:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Mon 02.12.2024 time 12:15 - 14:30 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 04.12.2024 time 09:00 - 11:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Mon 09.12.2024 time 12:30 - 14:45 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Mon 16.12.2024 time 10:00 - 11:30 (1 h 30 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
142
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 05.02.2025 time 14:00 - 16:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Thu 06.02.2025 time 11:30 - 13:45 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
355
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Thu 13.02.2025 time 12:45 - 15:00 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 05.03.2025 time 10:00 - 12:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 12.03.2025 time 09:00 - 11:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 19.03.2025 time 10:00 - 12:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 26.03.2025 time 12:30 - 14:45 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
142
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Objective
Osaat laatia omavalvontasuunnitelman sekä arvioida tehtyjen omavalvontasuunnitelmien soveltuvuutta erilaisissa kohteissa.
Osaat kuvata HACCP-järjestelmän.
Tiedät omavalvonnan tavoitteet ja tarkoituksen.
Olet perehtynyt aiheeseen liittyvään lainsäädäntöön ja viranomaisohjeistukseen.
Content
Miten laaditaan omavalvontasuunnitelma?
Miten HACCP-järjestelmä pitää huomioida erilaisten kohteiden ja prosessien omavalvonnassa?
Miksi omavalvonta on olemassa?
Millaista lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistusta tulee noudattaa omavalvonnassa?
Mitä hyötyä yritykselle on hyvästä ja toimivasta omavalvonnasta?
Course material
Opettajan Learnissa ilmoittama ja jakama materiaali.
Study forms and methods
Ilmoittautuessasi tälle opintojakson toteutukselle osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen.
RDI and work-related cooperation
Mahdollisuuksien mukaan vierailuja tai muuta työelämäyhteistyötä.
Timing of exams and assignments
Oppimistehtävien palautusajat ja mahdollisen tentin/tenttien määräajat ilmoitetaan opintojakson alussa.
Student workload
5 op tarkoittaa 135h opiskelijan työtä
Course part description
Kurssin käytyäsi ymmärrät, mitä omavalvonta elintarvikeyrityksessä pitää sisällään.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Opintojakson arviointi perustuu oppimistehtäviin ja mahdolliseen tenttiin/tentteihin. Tarkemmat arviointikriteerit kerrotaan tehtävänannon yhteydessä.