Siirry suoraan sisältöön

Omavalvonta (5 op)

Toteutuksen tunnus: EL00ER88-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.11.2024 - 17.11.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
28.10.2024 - 30.04.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Metsätalouden ja elintarvike- ja ympäristöteknologian koulutusyksikkö
Toimipiste
Kouvolan kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Kehittyvän elintarviketekniikan koulutus
Opettajat
Taru Nuorkivi
Mari Järvenmäki
Vastuuopettaja
Taru Nuorkivi
Ryhmät
ELKV23SP
Kehittyvä elintarviketekniikka, päivätoteutus
Opintojakso
EL00ER88

Toteutuksella on 17 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 37 t 30 min.

Aika Aihe Tila
Ti 29.10.2024 klo 09:00 - 11:15
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
245 Tietokoneluokka (26+1), päärakennus
Ma 04.11.2024 klo 13:00 - 15:15
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Ma 11.11.2024 klo 13:00 - 15:15
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Ma 18.11.2024 klo 10:00 - 12:15
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Pe 22.11.2024 klo 10:00 - 12:15
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Pe 29.11.2024 klo 10:00 - 12:15
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Ma 02.12.2024 klo 12:15 - 14:30
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Ke 04.12.2024 klo 09:00 - 11:15
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Ma 09.12.2024 klo 12:30 - 14:45
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Ma 16.12.2024 klo 10:00 - 11:30
(1 t 30 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
142 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Ke 05.02.2025 klo 14:00 - 16:15
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
140 Teorialuokka (40+1), päärakennus
To 06.02.2025 klo 11:30 - 13:45
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
355 Teorialuokka (40+1), päärakennus
To 13.02.2025 klo 12:45 - 15:00
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
140 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Ke 05.03.2025 klo 10:00 - 12:15
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Ke 12.03.2025 klo 09:00 - 11:15
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Ke 19.03.2025 klo 10:00 - 12:15
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Ke 26.03.2025 klo 12:30 - 14:45
(2 t 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
142 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Osaat laatia omavalvontasuunnitelman sekä arvioida tehtyjen omavalvontasuunnitelmien soveltuvuutta erilaisissa kohteissa.
Osaat kuvata HACCP-järjestelmän.
Tiedät omavalvonnan tavoitteet ja tarkoituksen.
Olet perehtynyt aiheeseen liittyvään lainsäädäntöön ja viranomaisohjeistukseen.

Sisältö

Miten laaditaan omavalvontasuunnitelma?
Miten HACCP-järjestelmä pitää huomioida erilaisten kohteiden ja prosessien omavalvonnassa?
Miksi omavalvonta on olemassa?
Millaista lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistusta tulee noudattaa omavalvonnassa?
Mitä hyötyä yritykselle on hyvästä ja toimivasta omavalvonnasta?

Opiskelumateriaali

Opettajan Learnissa ilmoittama ja jakama materiaali.

Opiskelumuodot ja -menetelmät

Ilmoittautuessasi tälle opintojakson toteutukselle osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen.

TKI ja työelämäyhteistyö

Mahdollisuuksien mukaan vierailuja tai muuta työelämäyhteistyötä.

Tenttien ja tehtävien ajoittuminen

Oppimistehtävien palautusajat ja mahdollisen tentin/tenttien määräajat ilmoitetaan opintojakson alussa.

Opiskelijan työmäärä

5 op tarkoittaa 135h opiskelijan työtä

Toteutuksen osien kuvaus

Kurssin käytyäsi ymmärrät, mitä omavalvonta elintarvikeyrityksessä pitää sisällään.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Opintojakson arviointi perustuu oppimistehtäviin ja mahdolliseen tenttiin/tentteihin. Tarkemmat arviointikriteerit kerrotaan tehtävänannon yhteydessä.

Siirry alkuun